Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Markkanen tehoili Cavaliersin voitossa

Lauri Markkanen uuden joukkueensa paidassa.
AOP

Koripalloliiga NBA:ssa Cleveland Cavaliers otti maittavan vierasvoiton Minnesota Timberwolvesista perjantain ja lauantain välisellä kierroksella. Voitto oli Cavaliersille toinen putkeen.

Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers otti komean 123-106 -vierasvoiton Minnesota Timberwolvesista ja nousi NBA:n itäisessä konferenssissa jo kuudenneksi 27 pelatun ottelun jälkeen. Cavaliersin voittoprosentti on 55,6 ja se tarkoittaa sitä, että joukkue on voittanut 15 ottelua tällä kaudella.

Ottelussa vieraat olivat herroja heti alussa, sillä ensimmäisellä neljänneksellä Markkasen edustama joukkue karkasi jo 14 pisteen johtoon ja lisäsi tätä puoliajalle mentäessä seitsemällä pisteellä. Toisen jakson aikana kotijoukkue kiri eroa ainoastaan neljällä pisteellä kiinni ja sekin tapahtui vasta neljännellä neljänneksellä.

Markkanen urakoi aikaisin ratkenneessa ottelussa ainoastaan reilut 21 minuuttia. Suomalainen oli hyvällä heittopäällä, sillä kahdeksasta pelitilanneheitosta Markkanen osui seitsemässä. Viidestä kolmosesta neljässä suomalainen onnistui. Kahdesta vapaaheitosta toinen upposi. Markkanen keräsi näin 19 pisteen saldon ja tämän lisäksi suomalainen nappasi kaksi levypalloa, riistoa sekä antoi kaksi syöttöä.

Vieraiden tehokkain pelaaja ottelussa oli sentteri Jarrett Allen, joka teki 21 pistettä. Allen otti lisäksi kymmenen levypalloa ja teki näin ollen tupla-tuplan.

Timberwolvesille tappio oli jo viides putkeen ja edellisessä neljässä ottelussa joukkue on kohdannut toki vain kovia joukkueita, kun tappioita on tullut Utah Jazzia, Brooklyn Netsiä ja Atlanta Hawksia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo