Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kiinalainen tennistähti Shuai Peng kieltää syyttäneensä ketään seksuaalisesta häirinnästä

Shuai Peng tennis Kiina
AOP

Kiinalainen tennistähti Shuai Peng kertoi sunnuntaina, ettei hän ollut koskaan syyttänyt ketään seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja että hänen viime kuun alussa julkaisemansa sosiaalisen median viesti oli ymmärretty väärin.

35-vuotiaan kiinalaisen Shuai Pengin hyvinvoinnista tuli huolenaihe maailmanlaajuisen tennisyhteisön ja ihmisoikeusjärjestöjen keskuudessa, kun hän kertoi julkisuuteen, että Kiinan entinen varapääministeri Gaoli Zhang oli aiemmin käyttänyt häntä seksuaalisesti hyväksi. Tämän viestin jälkeen hän oli poissa julkisuudesta lähes kolme viikkoa.

– Ensinnäkin minun on korostettava yhtä äärimmäisen tärkeää seikkaa. En ole koskaan sanonut tai kirjoittanut, että joku olisi seksuaalisesti pahoinpidellyt minua, minun on painotettava tätä kohtaa selvästi, Peng totesi videolausunnossaan.

Pengin puheenvuoro sunnuntaina oli ensimmäinen kerta, kun hän käsitteli asiaa kameran edessä julkisesti. Hän puhui Shanghaissa järjestetyn hiihtotapahtuman, johon hän osallistui, yhteydessä. Hän sanoi, että hänen viestinsä Weibossa, joka poistettiin nopeasti, oli “yksityinen asia”.

Peng sanoi videolla, että “ihmisillä on monia väärinkäsityksiä” hänen Weibo-julkaisustaan. Hän ei tarkentanut lausuntoaan. Hän kertoi myös asuneensa kotonaan Kiinan Pekingissä ilman valvontaa. Hän ei maininnut Zhangia lausunnossaan.

Tämän kuun alussa Naisten tennisliitto WTA, joka on etsinyt suoraa kontaktia Pengin kanssa, sanoi keskeyttävänsä turnaukset Kiinassa välittömästi Pengin kohtelun ja muiden pelaajien turvallisuuden vuoksi.

Kiina ei ole suoraan kommentoinut Pengin alkuperäistä viestiä, mutta sanoi WTA:n turnaustenkeskeyttämispäätöksen jälkeen, että se “vastustaa urheilun politisointia”. Zhang ei ole kommentoinut asiaa.

Keskustelua skandaalista, joka syntyi Pekingin valmistautuessa järjestämään talviolympialaisia ​​vuoden 2022 helmikuussa, on sensuroitu Kiinassa voimakkaasti.

Peng sanoi sunnuntaina julkaistulla videolla, että hän oli kirjoittanut henkilökohtaisesti viime kuussa WTA:n pääjohtajalle Steve Simonille kirjeen, jossa hän kiisti pahoinpitelysyytteet ja että Kiinan valtion tiedotusvälineiden englanninkielinen käännös oli oikea. Simon oli sanonut tuolloin, että hänen “oli vaikea uskoa”, että Peng oli todella kirjoittanut sähköpostin tai uskonut siihen, mitä hänestä oli sanottu.

Kansainvälinen olympiakomitea IOC on käynyt kaksi videopuhelua Pengin kanssa.

Sunnuntaina Kiinan Shanghaissa järjestetyssä tapahtumassa Peng ilmestyi viidennen kerroksen parvekkeelle eri urheilulajien urheilijoiden kanssa, mukaan lukien entinen NBA-koripallotähti Ming Yao, ja katseli tapahtumaa noin 20 minuuttia. Hänellä oli yllään musta takki Kiinan lipulla ja punainen T-paita, jossa oli Kiina kirjoitettuna kirjoitusmerkeillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis