Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Rallit.fi: Rallin MM-sarja saa yllättävän lisäyksen kilpailukalenteriinsa

Ypres MM-ralli Belgia
AOP

Belgiassa ajettava Ypresin MM-ralli teki viime rallikaudella yllätyspaluun rallin MM-sarjaan. Nyt belgialaisille on tulossa lisää ilouutisia jatkoaikeiden muodossa.

Rallit.fi-sivuston mukaan belgialaistietojen mukaan Ypresin MM-ralli on saamassa myös tänä vuonna MM-arvon. Belgian länsiosassa sijaitseva Ypres isännöi viime vuonna ensimmäistä kertaa MM-rallia, kun korona-pandemia pudotti muita kisoja pois kalenterista.

Tämän vuoden kalenterissa on paikka vahvistamattomalle kilpailulle elokuun puolivälin jälkeen. Kauden yhdeksäs osakilpailu oli korvamerkattuna Pohjois-Irlannille, mutta brittien neuvottelut MM-sarjan promootioyhtiön kanssa kariutuivat tammikuun puolella.

Belgialaisen La Dernière Heure -lehden mukaan Ypres-rallin lisääminen MM-kalenteriin on vain muodollisuus. Lehti kertoo, että asia varmistuu lopullisesti, kunhan rallijärjestäjät ovat saaneet vahvistuksen taloudellisesta tuesta Belgian Vallonian alueen hallinnolta sekä Belgian autoliitolta.

Ypres-ralli on perinteikäs asvalttiralli. Viime vuonna kilpailun kaksi ensimmäistä päivää ajettiin Ypresin kaupungin ympäristössä, mutta päätöspäiväksi MM-rallikaravaani siirtyi Circuit de Spa-Francorchampsin mainekkaan moottoriradan maisemiin Belgian itäosaan. Tänä vuonna visiitti radalle jää väliin, sillä radalla ajetaan F1-osakilpailu seuraavana viikonloppuna.

Belgialaislehden mukaan Ypres-rallin tulosta MM-sarjaan tiedotettaneen lähiaikoina. Rallin MM-sarjan yhdeksäs osakilpailu on määrä järjestää 18.-21. elokuuta.

Lähde: Rallit.fi

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli