Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Ronnie O’Sullivan tyrmättiin snooker-turnauksessa – Australian supertähti vahvempi

Ronnie O'Sullivan taipui Neil Robertsonille.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla pelaajien mestaruusturnausta, joka on yksi yhteistyökumppani Cazoon sarjan turnauksista joita on yhteensä kolme. Turnausta pelataan Wolverhamptonissa ja turnauksessa on palkintorahaa tarjolla 385 tuhatta puntaa. Hallitseva mestari on John Higgins.

Pelaajien mestaruusturnauksess on kolme neljästä puolivälierästä pelattu. Torstaina vuorossa oli kaksi mielenkiintoista puolivälierää joista jälkimmäinen oli odotusarvoltaan superottelu. Illan ottelussa Judd Trumpinneljännesfinaaleissa kaatanut snookerin suurin supertähti Ronnie O’Sullivan kohtasi Australian Neil Robertsonin. O’Sullivan oli voittanut Robertsonin aiemmin tällä kaudella World GP:n finaalissa 10-8 -erin.

O’Sullivanin ja Robertsonin välisestä ottelusta odotettiin huikeaa lyöntisarjatykitystä, mutta katsojien pettymykseksi yhdeksän erää kestäneessä ottelussa ei nähty ainuttakaan yli sadan pisteen lyöntisarjaa. Ottelun isoin lyöntisarja oli toisessa erässä syntynyt O’Sullivanin 98 pistettä. Yli 5o pisteen sarjoja nähtiin kaikkineensa kuusi kappaletta.

Itse ottelun Robertson voitti 6-3 -lukemin. Ensimmäisen neljän erän session ennen taukoa Robertson vei nimiinsä 3-1 -erin. Kolmannessa erässä O’Sullivanilla oli jo paikka tyhjentää pöytä ja siirtyä 2-1 -johtoon, mutta 39 tehdyn pisteen jälkeen englantilainen epäonnistui pussitusyrityksessään. Robertson tuli pöydälle tämän jälkeen tekemään riittävät pisteet viedäkseen erän nimiinsä.

4-1 -tilanteessa O’Sullivan heräsi ja käytti paikkansa hyödyksi nousten yhden erän päähän. Lopulta kahdeksannessa ja yhdeksännessä erässä Robertson oli parempi ja hoiti pelin nimiinsä.

Päivän aiemmassa ottelussa kokenut Barry Hawkins jatkoi hyvää kauttaan kaatamalla Kiinan Yan Bingtaon katkaisuerän jälkeen 6-5 -lukemin. Bingtao johti ottelua jo 5-4 -erin, mutta Hawkins käänsi pelin nimiinsä tekemällä kahteen viimeiseen erään 126 ja 73 pisteen lyönsisarjat. Bingtao oli epäonnensoturi, sillä kiinalainen teki otteluun kolme yli satasta ja kertaalleen 98 pisteen sarjan.

Hawkins kohtaa puolivälierässä Ricky Waldenin ja Robertson saa vastaansa joko hallitsevan mestarin John Higginsin tai Jimmy Robertsonin, jotka kohtaavat perjantaina kello 15.00 alkavassa ottelussa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut