Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Entinen UFC-mestari uskoo Francis Ngannoun ja Tyson Furyn mahdollisen ottelun olevan mielenkiintoinen

Khabib Nurmagomedov entinen vapaaottelija Venäjä
AOP

Entinen vapaaotteluorganisaatio UFC:n kevyen sarjan mestari Habib Nurmagomedov on ottanut kantaa kamppailu-urheilumaailmaa kuohuttavaan otteluspekulaatioon vapaaottelija Francis Ngannoun ja nyrkkeilijä Tyson Furyn välillä.

Itsekin kohujen keskellä nähdyn venäläisen entisen vapaaottelijan Habib Nurmagomedovin kommentit kiinnostavat edelleen kamppailu-urheilun parissa toimivia. Venäläinen on nyt kertonut uskovansa, että Francis NgannouTyson Fury-ottelusta voisi tulla hyvinkin kannattava varsinkin kamerunilaiselle Ngannoulle.

– Ngannou? Luulen, että hänen on pysyttävä UFC:ssä. Mutta jos hän menee nyrkkeilyn pariin ja ansaitsee 50 tai 60 miljoonaa dollaria – hänen täytyy. Miksi ei?, venäläinen selitti näkemystään.

Nurmagomedov on sympaattinen Ngannoun köyhän taustan suhteen ja ymmärtää rahan motivoivan ratkaisuja.

– Tiedän, että Ngannou on kotoisin erittäin, erittäin köyhästä elämästä Afrikassa. Hänellä ei ollut rahaa, kotia, ei mitään.

– Joten, jos joku maksaa sinulle enemmän rahaa, mene ja ota se, venäläinen kannustaa.

Nurmagomedovin mukaan hänen mielestään kamerunilaisen kannattaisi kuitenkin toisaalta pysyä vapaaottelun parissa ja maailman suurimmassa vapaaotteluorganisaatiossa UFC:ssä.

– Jos haluat tehdä historiaa, tulla kaikkien aikojen suurimmaksi raskassarjalaiseksi, sinun on pysyttävä UFC:ssä. Jos allekirjoitat sopimuksen, kuten viiden ottelun, kymmenen ottelun tai kuuden ottelun sopimuksen, sinun on täytettävä sopimuksesi.

– Olen uskonnollinen kaveri, joten jos sinulla on sopimus, sinun on toimittava sen mukaan, venäläinen painotti.

Nurmagomedovin mukaan toteutuessaan Ngannou-Fury-ottelu olisi kuitenkin todella mielenkiintoinen.

– Fury on paras tällä hetkellä. En tiedä, mielestäni Fury on eri tasolla nyrkkeilyssä.

Ottelusäännöillä on kuitenkin valtava merkitys.

– Jos he ottelevat vapaaottelussa, Ngannoulla on mahdollisuus – voimme nähdä sen hänen viimeisestä ottelustaan.

– Jos he ottelevat UFC:ssä, Furyllä ei ole liikaa mahdollisuuksia. Mutta nyrkkeilyssä en näe kenenkään edes koskettavan hänen kasvojaan – ehkä Oleksandr Usykin. Usyk tulee olemaan kova haaste Furylle, venäläinen spekuloi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit