Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Suomi lähtee vahvalla joukkueella yleisurheilun halliratojen MM-kisoihin

Kristiina Mäkelä
AOP

Suomen Urheiluliitto SUL on nimittänyt maaliskuussa Serbian Belgradissa käytäviin yleisurheilun halliratojen MM-kilpailuihin viisi urheilijaa. Kilpailut järjestetään 18.-20. maaliskuuta.

Suomen joukkueeseen nimettiin 60 metrin aitajuoksuun osallistuvat Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Ilari Manninen ja Tampereen Pyrinnön Reetta Hurske, 60 metriä juokseva HIFK:n Lotta Kemppinen sekä kolmiloikkaajat Senni Salminen Imatran Urheilijoista ja Kristiina Mäkelä Orimattilan Jymystä.

Joukkuetta täydennetään 8. maaliskuuta ja mahdollisesti vielä sen jälkeenkin rankingin perusteella.

– Se on positiivinen asia, että ensimmäisessä valinnassa saatiin joukkueeseen viisi urheilijaa. Tavoitteena on, että joukkue täydentyisi parin viikon kuluttua ainakin parilla urheilijalla, Suomen Urheiluliiton SUL:n huippu-urheilun valmennuspäällikkö Tuomo Salonen iloitsee.

– Suomella ei ole MM-hallissa ollut yli kuuden urheilijan joukkuetta sitten vuoden 1993, mutta nyt siihen on hyvä näkymä olemassa.

Suomen joukkue:

Miehet

60 metrin aitajuoksu: Ilari Manninen Jyväskylän Kenttäurheilijat

Naiset

60 metriä: Lotta Kemppinen HIFK
60 metrin aitajuoksu: Reetta Hurske Tampereen Pyrintö
kolmiloikka: Kristiina Mäkelä Orimattilan Jymy, Senni Salminen Imatran Urheilijat

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu