Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Henkirikostapaus kuohuttaa Suomen kehonrakennus- ja fitnesspiirejä

kehonrakennus
AOP

Suomen kehonrakennuspiireissä tunnettu kehonrakentaja ja hieroja Harri Puhjo on otettu kiinni fitness-kilpailuissa tunnetun naisen murhasta. Puhjo ehti olla karkuteillä maanantaiaamupäivästä saakka ja hänet saatiin kiinni tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Kehonrakennus- ja fitness-piirejä kuohuttanut murha tapahtui maanantaina Espoon Haukilahdessa. Poliisi on tiedottanut, että kehonrakentajana ja hierojana tunnettu Harri Puhjo hyökkäsi fitness-kilpailuista tutun naisen kimppuun teräaseen kanssa ja surmasi tämän. Uhri ehti hakea apua naapuriasunnosta, mutta menehtyi ensiavusta huolimatta vammoihinsa.

58-vuotias Puhjo ja 29-vuotias naisuhri olivat seurustelleet aiemmin, mutta suhde oli jo päättynyt. Puhjo oli viime keväänä määrätty lähestymiskieltoon, jonka kohteena oli henkirikoksen uhri. Lähestymiskieltotuomiosta ilmenee, että mies oli naisen kertoman mukaan jo viime maaliskuussa uhannut uhrin henkeä tämän kodissa veitsellä.

Tappamisella uhkailu oli lähestymiskieltoa hakeneen naisen mukaan jatkuvaa ja sitä oli tapahtunut myös ennen kyseistä tapahtumaa. Puhjo oli käynyt naiseen fyysisesti käsiksi, kuristanut tätä hotellihuoneessa ja uhannut tappamisella.

Nainen kertoi hakemuksessaan, että mies oli myös toistuvasti suullisesti uhannut tulla hänen kotiinsa ikkunan läpi tai parvekkeen kautta, mikäli tämä ei avaa ovea tai vastaa hänen viesteihinsä. Häirintä ja uhkailu olivat naisen mukaan jatkuneet vuosia.

Käräjäoikeus piti lähestymiskiellon määräämistä perusteltuna, koska jo tapahtuneiden uhkausten, häirinnän ja väkivallan perusteella sillä oli perusteltu aihe olettaa, että Puhjo tulisi tekemään hakijan henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen tai muulla tavoin vakavasti häiritsemään häntä. Lähestymiskielto oli henkirikoksen tapahtuessa edelleen voimassa.

Puhjolla oli taustallaan myös jo aiempia häiriköintitapauksia. Niistä mies oli selvinnyt maksamalla vahingonkorvauksia uhreille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut