Seuraa meitä:

Muut

Snookerin arvoturnauksessa mykistävät puolivälierät! – Huippupelaaja nousi sillasta voittoon

Hossein Vafaei snooker-veralla.
AOP

Snookerin maailmankiertueella on tällä viikolla pelattu Walesin avointa mestaruusturnausta. Jäljellä on enää neljä parasta pelaajaa ja välierissä nähdään melkoisia yllättäjiä. Ainut suosikki, joka on selvittänyt tiensä neljän joukkoon on Englannin Judd Trump. Perjantaina pelatut puolivälierät tarjosivat loistavaa draamaa.

Walesin avoimissa on pelattu turnaus siihen pisteeseen, että jäljellä on enää neljä turnauksen parasta pelaajaa. Välieriin ovat tiensä selvittäneet Englannin Joe Perry, Judd Trump, Jack Lisowski ja Iranin ykköspelaaja Hossein Vafaei.

Vafaei tarjosi perjantai-illan päätteeksi kunnon draamaa, kun hurjaan pelivireseen äitynyt iranilainen nousi paras yhdeksästä tyylillä pelatuissa puolivälierissä 4-1 -tappioasemasta 5-4 -voittoon. Ottelun viidessä ensimmäisessä erässä Anda Zhang teki 108’n ja 67’n lyöntisarjat. Näillä kiinalainen karkasi 4-1 -johtoon.

Ottelun viimeiset neljä erää meni kuitenkin iranilaisen nimiin. Kuudennessa erässä Vafaei teki ensin 68 pisteen sarjan ja perään 58 pisteen sarjan tyhjentäen pöydän. Seitsemännessä erässä iranilainen teki 63 pisteen sarjan ja voitti pystyyn erän. Kahdeksannessa erässä Zhang teki 51 pisteen sarjan, mutta se ei riittänyt voittoon. Katkaisuerässä Vafaei naputteli 96 pistettä lyöntisarjaan ja sinetöi illan viidennellä yli 50 pisteen sarjallaan ottelun 5-4 -nimiinsä.

Perry selvitti hienosti englantilaispelaaja Ricky Waldenin tarjoaman haasteen. Ottelussa edettiin hieman erikoisten vaiheiden jälkeen Perryn 3-1 -johdossa tauolle, vaikka Walden oli neljään ensimmäiseen erään tehnyt 125’n ja 50 pisteen sarjat.

Tauolta palattessa Perry naputteli ottelun suurimman lyöntisarjansa 118. Pöydän tyhjennys jäi kahden pallon päähän. Kuudennessa erässä Walden pelasi hurjalla itseluottamuksella ja teki ottelun toisen 125 pisteen sarjansa, mutta seitsemännessä erässä Ronnie O’Sullivanin kaatanut pelaaja ei onnistunut käyttämään loistavaa paikkaa hyödykseen vaan Perry vei ottelun nimiinsä 5-2 -lukemin.

Iltapäivän ensimmäisissä puolivälierissä Lisowski kaatoi 5-4 -lukemin Ali Carterin ja Trump kaatoi Australian Neil Robertsonin 5-3 -lukemin. Lauantain välierissä Perry kohtaa Lisowskin ja iltaottelussa Vafaei haastaa Trumpin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut