Seuraa meitä:

Muut

Englantilaispelaajat Snookerin arvoturnauksen finaaliin – Välierissä hurjaa näytöstä!

Judd Trump snooker-veralla.
AOP

Snookerin maailmankiertueella Walesin avoimen mestaruusturnauksen loppuottelupari on selvillä. Loppuottelussa nähdään täysin englantilainen pari, kun kokenut Joe Perry kohtaa maailmanmestari Judd Trumpin. Turnauksen välierät tarjosivat huikeaa viihdettä lauantaina.

Joe Perry ja Judd Trump ovat selvittäneet tiensä sunnuntaina pelattavaan Walesin avoimen turnauksen loppuotteluun. Kummankin pelaajan välieräottelut ratkesivat lauantaina vasta katkaisuerässä.

Perry kukisti omassa välierässään Englannin Jack Lisowskin. Perry karkasi omassa ottelussaan Lisowskia vastaan 5-3 -johtoon, mutta Lisowski nousi 71 ja 123 pisteen lyöntisarjoilla tasoihin. Lopulta ottelun katkaisuerän Perry hoiti nimiinsä 81-7 -lukemin. Ottelussa nähtiin yhteensä kuusi vähintään 50 pisteen lyöntisarjaa. Näistä neljä meni Lisowskille ja kaksi Perrylle.

Trump selviytyi loppuotteluun kaatamalla Iranin ykköspelaaja Hossein Vafaein. Vafaei karkasi ottelun ensimmäiselle tauolle 3-1 -johdossa tekemällä kaksi yli 50 pisteen lyöntisarjaa. Vafaei jatkoi hyvää pelaamistaan myös tauon jälkeen ja karkasi 5-3 -johtoon. Tästä Trump ei kuitenkaan hämmentynyt vaan paukutti 66 ja 121 pisteen lyöntisarjat nousten tasoihin. Katkaisuerän Trump vei nimiinsä 71-29 -lukemin ja marssi loppuotteluun.

Sunnuntaisessa ottelussa pelataan paras 17 erästä systeemillä, eli ottelun voittamiseen tarvitaan yhdeksän erävoittoa. Perryn ja Trumpin välisen ottelun ensimmäinen sessio pelataan iltapäivällä, ja ottelu painetaan loppuun illalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut