Seuraa meitä:

Muut

Superyllätys snookerissa! – 47-vuotias veteraani uransa toiseen turnausvoittoon

Joe Perry voitti Walesin avoimen turnauksen
AOP

Snookerin maailmankiertueella nähtiin suuri yllätys, kun kokenut Joe Perry voitti Walesin avoimen mestaruusturnauksen. Loppuottelussa kaatui lajin todellinen supertähti Judd Trump selvin lukemin. Turnausvoitto oli vuodesta 1992 pelanneelle Perrylle uran toinen ammattilaiskiertueella.

Walesin avoimessa mestaruusturnauksessa nähtiin paljon yllätyksiä ja turnaus päättyi lopulta yllätykseen, kun kokenut Joe Perry kaatoi loppuottelussa Judd Trumpin 9-5 -lukemin. Perry pelasi koko turnauksen karsinnoista viimeiseen pussitukseen asti loistavaa snookeria ja kaatoi turnauksessa lukuisia huippupelaajia.

Karsinnoissa Perry kaatoi David Gilbertin. Ensimmäisellä kierroksella Perry selvitti Kiinan Yupeng Caon tieltään. Toisella kierroksella Perry kaatoi huippupelaaja Mark Allenin. Kolmannella kierroksella vastus koveni entisestään, kun 47-vuotias englantilainen kaatoi maailmanlistan viidennen Kyren Wilsonin. Puolivälierässä Perry pysäytti Ronnie O’Sullivanin suvereenilla pelillä päihittäneen Ricky Waldenin. Lauantain välierässä Perry nujersi katkaisuerään edenneessä ottelussa Jack Lisowskin.

Loppuottelussa iltapäivällä pelattu ensimmäinen sessio meni tasan 4-4. Illalla alkaneessa sessiossa Perry tykitti ottelun ainoan satasen ja voitti erät lopulta 5-1 -lukemin. Kokenut pelaaja teki kuuteen erään yhteensä viisi vähintään 50 pisteen lyöntisarjaa, kun koko ottelussa näitä syntyi kuusi kappaletta.

Perry tienasi turnauksen voitosta yhteensä 70 tuhatta puntaa, kun viime kaudella pelaaja tienasi yhteensä vajaat sata tuhatta puntaa pelaamalla.

Snookerin maailmankiertue jatkuu ensi viikolla Turkin avoimilla. Turnauksesta puuttuu maailman ehdottomia eliittipelaajia. Turkkiin eivät muun muassa lähde O’Sullivan, Mark Selby tai Neil Robertson.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut