Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Englantilainen snookertähti töppäili humalassa snookerin Turkish Mastersissa

Robert Milkins snooker Englanti
AOP

Englantilainen snookertähti Robert Milkins töppäili syntymäpäiväjuhliensa yhteydessä Turkissa viime sunnuntaina.

Snookeritähti Robert Milkinsiä uhkaa kurinpitomenettely ja mahdolliset seuraamukset, koska hän saapui humalassa Turkish Mastersin avajaisseremoniaan Turkin Antalyassa ja tarvitsi sairaalahoitoa.

Sunnuntaina 46 vuotta täyttänyt Milkins aiheutti paheennusta ja hänen kerrottiin kaatuneen WC:ssä ja loukanneen leukaansa. Tämän jälkeen hän ajautui riitaan Maailman biljardi- ja snookerliiton WPBSA:n puheenjohtajan Jason Fergusonin kanssa ennen kuin Milkins vietiin sairaalaan.

WPBSA:n vahvisti myöhemmin, että välikohtaus on siirretty kurinpitokomitealle harkintaa ja mahdollisia seuraamuksia varten.

Milkins palasi turnaukseen tiistain ottelussa Ding Junhuita vastaan. Maailmanlistan sijalla 44 oleva Milkins vaikutti olevan asiallisessa pelikunnossa ja hän siirtyi parhaimmillaan 4-1-johtoon. Ding taisteli kuitenkin takaisin voittamalla viimeiset neljä erää ja vei voiton englantilaisen nenän edestä.

Milkins kommentoi tapahtunutta myöhemmin sosiaalisessa mediassaan.

– Olin juonut vain 2,5 tuntia, minkä jälkeen sammuin yht’äkkiä. Kukaan ei loukkaantunut itseäni lukuun ottamatta. Järkytin selvästi muutamia ihmisiä, mistä olen syvästi pahoillani. Sanoin anteeksi kaikille turkkilaisille ja maailman snookerpiireille, ja he kaikki ovat olleet mahtavia kanssani!

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut