Seuraa meitä:

Kamppailulajit

Vapaaottelutähti Paige VanZant tekee uutta uraa monella eri suunnalla – Panostaa kahteen yllättävään lajiin

Paige VanZant kamppailu-urheilija USA
AOP

Yhdysvaltalainen vapaaottelutähti Paige VanZant on pitänyt itseään kiireisenä. Hän on otellut aktivisesti paljaskäsinyrkkeilypromootio BKFC:ssä, mutta nyt nainen on laajentanut repertuaariaan entistä enemmän showpainin puolelle AEW-promootiossa.

27-vuotias Paige VanZant on kuulunut kamppailu-urheilun huipulle jo vuosikaudet. Yhdysvaltalainen tuli tunnetuksi vapaaottelupiireissä oteltuaan lajin suurimmassa promootiossa UFC:ssä yli kuusi vuotta menestyksekkäästi. Tämän jälkeen nainen vaihtoi paljaskäsinyrkkeilun puolelle BKFC-promootioon ja on esiintynyt myös showpainikehissä kovaa nousua lajin parhaimmistoon tekevä AEW-promootion riveissä.

Mediatietojen mukaan VanZant aikoo nyt panostaa showpainiuraansa entistä enemmän. Nainen teki ensiesiintymisensä AEW:ssä jo vuonna 2021 osana American Top Team -tallia, jota hän oli edustanut myös jo aiemmalla urallaan.

Nyt VanZant on tekemässä AEW:n kanssa monivuotisen jatkosopimuksen, ja vaikka yksityiskohdista ei ole kerrottu, AEW:n omistajan Tony Khanin tiedetään tarjoavan avokätisiä sopimuksia supertähdilleen.

VanZantin odotetaan aloittavan opiskelun showpainikoulussa ja valmistautuvan samalla otteludebyyttiinsä. VanZantin todennäköisenä avausvastustajana pidetään yhtä AEW:n naisten divisioonan ykköstähdistä, Tay Contia.

VanZantia houkuttaa AEW:ssä varmasti myös naisen vapaaottelu-uralta tuttu talli American Top Team, jonka omistaja Dan Lambertin kanssa nainen on tehnyt ennenkin yhteistyötä. Myös moni muu ATT:n vapaaottelija on esiintynyt AEW:ssä erilaisissa juonikuvioissa ja otteluissa.

VanZantilla on kuitenkin edelleen myös sopimus paljaskäsinyrkkeilypromootio BKFC:n kanssa. BKFC:n puheenjohtaja Dave Feldman kertoi aiemmin, että hän odotti VanZantin palaavan kehään joskus myöhään keväällä tai alkukesästä. Yhdysvaltalaisen jatkosuunnitelmat BKFC:n suhteen ovat edelleen auki, mutta Feldmanin mukaan VanZant on jatkamassa myös paljaskäsinyrkkeilyn parissa.

– Paigella on edelleen sopimus BKFC:n kanssa. Yritykset tekevät yhteistyötä rakentaakseen hänen uraansa, BKFC:stä kommentoitiin.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit