Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Venäjän olympiakomitea nousi vastarintaan – Tavoitteena kumota Euroopan olympiakomitean päätös

Vuokatti
AOP

Venäjän olympiakomitea ROC on valittanut Urheilun välitystuomioistuimeen CAS:ään Euroopan olympiakomitean EOC:n päätöksestä sulkea venäläiset ja valkovenäläiset urheilijat pois kisoista.

Urheilun välitystuomioistuin CAS tiedotti perjantaina rekisteröineensä Venäjän olympiakomitean ROC:n valituksen.

– CAS on rekisteröinyt Venäjän olympiakomitean ROC:n valituksen Euroopan olympiakomitean EOC:n Toimeenpanevan komitean 2. maaliskuuta 2022 tekemästä päätöksestä olla sallimatta venäläisiä ja valkovenäläisiä urheilijoita ja toimitsijoita osallistumaan vuoden 2022 Euroopan Nuorten talviolympiafestivaaleille, jotka järjestetään Suomen Vuokatissa 20.-25.3.2022.

ROC pyytää valituksessaan CAS:ää kumoamaan riitautetun päätöksen ja määräämään, että Venäjän ja Valko-Venäjän urheilijat ja ROC:n jäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan kaikkiin EOC:n järjestämiin kilpailuihin, mukaan lukien vuoden 2022 Euroopan nuorten talviolympiafestivaaleihin ja vuoden 2022 Euroopan Nuorten kesäolympiafestivaaleihin.

Vetoomuksellaan ROC hakee maiden urheilijoille samoja oikeuksia kuin muidenkin maiden urheilijoilla ja muiden kansallisten olympiakomiteoiden toimitsijoilla on.

CAS:n mukaan välimiesmenettely on nyt aloitettu.

– CAS:n Oikeusvirasto on aloittanut välimiesmenettelyn. Osapuolet vaihtavat parhaillaan kirjallisia huomautuksia ja välimiespaneelia ollaan muodostamassa. Väliaikaisia ​​toimenpiteitä koskevaa pyyntöä ei ole jätetty. Menettelykalenteri laaditaan lähipäivinä. Lisätiedot, kun ne ovat saatavilla, toimitetaan toisessa tiedotteessa, CAS:n tiedotteessa todettiin.

Venäjä ja Valko-Venäjä on suljettu lähes poikkeuksetta kaikesta kansainvälisestä urheilusta maiden aloittaman Ukrainan-sodan johdosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut