Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Snookertähti käänsi tiukan väännön edukseen – Välierissä tarjolla huippuottelu!

Shaun Murphy snookerveralla
AOP

Snookerin maailmankiertueella on tällä viikolla pelattu Turkin turnausta, jossa on korkeat palkintorahat. Turnauksen voittaja lunastaa itselleen 100 tuhatta puntaa, mikä on 30 tuhatta enemmän kuin viime viikolla Walesin avoimissa. Turnauksessa on jäljellä enää neljä parasta pelaajaa.

Perjantaina Turkin Masters-turnauksessa pelattiin neljännesfinaalit ja puolivälierät. Lopulta puolivälierien jälkeen turnauksessa mukana ovat enää Judd Trump, Shaun Murphy, Ding Junhui ja Matthew Selt.

Päivän otteluissa Trump sai pelata putkeen lähes kahdeksan tuntia ja pelaaminen herpaantui huomattavasti Ali Carteria vastaan pelatussa ottelussa, jossa englantilainen supertähti teki vain kaksi yli 50 pisteen lyöntisarjaa. Trump voitti ottelun kuitenkin 5-3 -lukemin ja kohtaa välierässä Murphyn, joka voitti nuoren Oliver Linesin 5-4 -lukemin.

Murphyn ottelu Linesia vastaan oli melkoinen jännitysnäytelmä. Murphy johti ottelua jo 3-2 -lukemin, mutta Lines nappasi kaksi erää putkeen ja pääsi yhden erävoiton päähän välieräpaikasta. Kymmenenteen erään Murphy teki yli satasen ja tasoitti pelin 5-5’n. Katkaisuerä oli melkoista taistelua, joka ratkesi Linesin karmeaan pussitusvirheeseen lyötyään helpon punaisen ohi. Tämän jälkeen Murphy teki pöydältä loput pallot voittaen ottelun lopulta viimeisellä mustalla.

Selt kaatoi omassa pelissään Martin Gouldin 5-3 -lukemin, vaikka Gould sai otteluun hienon alun voittamalla kaksi ensimmäistä erää, mutta Selt otti neljä seuraavaa ollen mies paikallaan. Selt iski otteluun yhden yli sadan sarjan ja yhteensä neljä yli 50 pisteen sarjaa.

Selt kohtaa välierässä turnauksen ja viimeisen kahden viikon aikaisen parhaan pelaajan eli Kiinan Ding Junhuin. Junhui oli ongelmissa ensimmäisessä erässä Skotlannin Graeme Dottia vastaan, mutta nousi snookerin takaa voittoon. Kiinalainen teki otteluun yhden yli satasen ja kolme vähintään 50 pisteen sarjaa voittaen tyylikkäästi 5-1 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut