Seuraa meitä:

Muut

Snookerissa superyllätys! – Turnauksen suurin suosikki taipui välierässä

Snookerpöytä
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla Turkin Masters -kisaa, jossa lauantai oli välieräpäivä. Päivän ensimmäisessä välierässä saatiin todistaa suurta yllätystä, kun viime viikkoina hurjassa vireessä ollut kiinalaispelaaja taipui yllättäjälle.

Turkin Masters -kisassa nähtiin iso yllätys lauantain ensimmäisessä välierässä, kun Englannin Matthew Selt kukisti Kiinan supertähden Ding Junhuin. Ottelu venyi katkaisuerään saakka, jonka jälkeen Selt juhli 6-5 -voittoa. Selt kohtaa loppuottelussa joko Shaun Murphyn tai Judd Trumpin.

Ottelu ailahteli todella paljon. Selt hoiti nimiinsä kolme ensimmäistä erää, mutta Ding nousi taisteluun mukaan ja voitti tämän jälkeen neljä erää putkeen. Selt sai Dingin putken poikki ja nousi kahden erävoiton myötä 5-4 -johtoon. Kymmenenteen erään kiinalainen iski kuitenkin 84 pisteen sarjan ja tasoitti erät 5-5’n ja ratkaisu haettiin 11. erästä. Lopulta Selt hoiti ottelun nimiinsä hienosti.

Ottelun kolmas erä oli todella mielenkiintoinen, sillä ratkaisu erävoittoon haettiin uusintamustan kautta, jonka Selt pussitti Dingin turvapelivirheen myötä.

Turnauksessa englantilainen on saanut pelata todella mukavassa kaaviossa, sillä varsinaisia tykkejä ennen Dingiä Selt ei ole joutunut kaatamaan. Finaalissa vastus on kuitenkin välierän tavoin huippuluokkaa tuli sieltä kumpi tahansa vastaan.

Panoksena sunnuntaina pelattavassa loppuottelussa on 100 tuhatta puntaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut