Seuraa meitä:

Muut

Englantilainen supertähti snookerissa turnausvoittoon! – Harvinainen suoritus kruunasi loppuottelun

Judd Trump German Masters-turnauksessa
AOP

Turkissa pelattiin tällä viikolla Turkin Masters -turnaus. Sunnuntain loppuottelu oli täysin englantilainen, kun maailman parhaisiin pelaajiin lukeutuva Judd Trump kohtasi turnauksen suuryllättäjä Matthew Seltin. Ottelu oli äärimmäisen nopeatempoinen ja siinä nähtiin harvinainen temppu.

Judd Trump juhli uransa 20. rankingturnauksen voittoa kaatamalla Turkin Masters -turnauksen loppuottelussa Matthew Seltin tylyin 10-4 -lukemin. Trump oli ottelussa hurjalla pelipäällä ja ottelun kymmenennessä erässä syntyi maksimilyöntisarja, eli 147 pisteen sarja. Viikko sitten Trump hävisi Walesin avoimen mestaruusturnauksen loppuottelussa kokeneelle Joe Perrylle 9-5 -lukemin, joten tällä viikolla miehelle tuli hieno kuitti.

Ottelun ensimmäisellä jaksolla kahdeksasta erästä Trump vei nimiinsä viisi ja pääsi hienosta 5-3 -johdosta iltasessioon. Iltapäivällä Trump teki yhden sadan pisteen sarjan ja neljä vähintään 50 pisteen sarjaa. Selt iski ottelun ainoan vähintään 50 pisteen sarjansa ensimmäiseen erään, kun 61 pisteen sarja riitti erävoittoon.

Illan session Trump aloitti väkevästi 88 pisteen sarjalla ja karkasi 6-3 -johtoon. Kymmenenteen erään syntyi maksimi, joka katkaisi Seltin selkärangan lopullisesti. Iltasession tauolle edettiin 8-4 -lukemista ja ottelu päättyi kahteen yli 80 pisteen sarjaan. Viimeisessä erässä Trump paukutteli pöydän tyhjäksi ja teki 114 pisteen sarjan.

Englantilaiselle supertähdelle merkittiin kolme yli satasta ja lopulta yhdeksän vähintään 50 pisteen sarjaa. Trump ylsi yli 70 pisteen sarjaan kuudessa isossa lyöntisarjassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut