Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Korisliigan Kataja hakee uutta nousua tutussa komennossa: “Tulemme tekemään selkeitä muutoksia etenkin joukkueen profiiliin”

Petri Virtanen päävalmentaja Kataja
AOP

Joensuun Katajan Korisliiga-seuraa kesästä 2020 luotsanneen Petri Virtasen pesti jatkuu. Virtanen toimii Kataja Basketin ykkösluotsina myös kaksi seuraavaa pelikautta.

Petri Virtasen kaksi ensimmäistä päävalmentajakautta Korisliigassa ovat olleet haasteita täynnä. Viime kaudella Katajaylsi pudotuspeleihin ja sama mahdollisuus on olemassa myös nyt, mutta etenkin tämä kuluva kausi on ollut lähes ennätyksellisen vaikea.

– Tähän mennessä kausi on ollut pettymys, se on päivänselvää, Virtanen myöntää.

– Tekeminen on ollut hyvin repaleista. Jo ihan ensimmäisissä treeneissä päättyi yhden pelaajan (Joona Tuomala) kausi ja heti sen jälkeen sivuun jäivät kaksi muuta (Chris McKnight ja Mikael Laihonen). Kaiken kaikkiaan meidän preseason vedettiin ihan kirjaimellisesti pöntöstä alas.

Epäonni ei loppunut harjoituskaudelle. Sen jälkeen avainpelaajista esimerkiksi Niko Mattila on pystynyt pelaamaan joukkueen 28 ottelusta vain 16:ssa.

–  Ihan näihin päiviin saakka olemme joutuneet tekemään harjoittelun suhteen karmean määrän kompromisseja, Virtanen harmittelee.

Kaikesta huolimatta paikka pudotuspeleihin on edelleen omissa käsissä. Katajalla on alemmassa loppusarjassa jäljellä vielä neljä ottelua, kaksi kotona (Lahti, Bisons) ja kaksi vieraissa (Korihait, BC Nokia).

Vaikka loppukausi on toimintaa täynnä, suostuu Virtanen kurkistamaan varovaisesti myös lähestyvään kesään ja sen takana odottavaan kauteen 2022-23.

–  Tulemme tekemään selkeitä muutoksia etenkin joukkueen profiiliin ja tarkoitus on nuorentaa ryhmää merkittävästi, hän paljastaa.

Nykypelaajista sopimuksen ensi kaudelle ovat tehneet Tomi Lommi ja Tuomala.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo