Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Vapaaottelun paha poika taas vauhdissa – Conor McGregor joutuu oikeuteen tekosistaan

Conor McGregorin jalka leikattiin UFC 264 -ottelun seurauksena
AOP

Irlantilainen vapaaottelija Conor McGregor on jälleen kohun keskellä, kun mies pidätettiin liikennerikkomuksen vuoksi kotimaassaan.

Vapaaottelun irlantilainen supertähti Conor McGregor pidätettiin epäillystä vaarallisesta ajamisesta tiistaina Irlannissa ja hänen 140 000 punnan arvoinen Bentley-superautonsa takavarikoitiin. Auto palautettiin myöhemmin McGregorille.

UFC-supertähden kerrottiin matkustaneen N4-tietä pitkin Irlannin Dublinissa Lucanin ja Palmerstownin välillä. McGregor kiinnitti ajotavallaan Irlannin poliisin Gardan huomion ja mies pysäytettiin.

McGregor vietiin Lucan Garda-asemalle, jossa hänelle luettiin syytteet ja hänet vapautettiin takuita vastaan. 33-vuotiasta tähteä syytetään vaarallisesta ajamisesta, ja hänen on määrä saapua Blanchardstownin piirioikeuteen huhtikuussa. Syytteestä vaarallisesta ajosta tuomitaan tuomiosta enintään 5 000 euron sakko tai kuusi kuukautta vankeutta tai molemmat.

Gardan tiedottaja vahvisti tapahtumaketjun.

– Gardaí pidätti kolmissakymmenissä olevan miehen liittyen vaaralliseen ajotapaukseen Palmerstownin alueella eilen illalla, tiistaina 22. maaliskuuta 2022.

– Mies vietiin Lucan Garda-asemalle, jossa häntä myöhemmin syytettiin. Hänet on vapautettu odottaessaan esiintymistä Blanchardstownin piirioikeudessa myöhemmin.

McGregorin tiedottaja Karen Kessler kertoi irlantilaisleirin kommentin tapahtuneesta.

– Herra McGregor ajoi kuntosalille, kun Gardai pysäytti hänet väitettyjen liikennerikkomusten vuoksi. Hän läpäisi asemalla tehdyt huume- ja alkoholitestit.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit