Seuraa meitä:

Muut

Snookerin supertähti vaisulla pelillä jatkoon – Haaste kovenee merkittävästi Gibraltar Openissa

Judd Trump snooker-veralla.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla Gibraltar Openia. Turnauksessa ollaan nyt pelattu kolme ensimmäistä kierrosta ja lauantaina on luvassa neljännesfinaalit, puolivälierät, välierät ja loppuottelu. Nopeella temmolla pelattavassa turnauksessa jokainen ottelu pelataan paras seitsemästä menetelmällä.

Englannin ja Snookerin yksi suurimmista supertähdistä eli Judd Trump onnistui etenemään neljännesfinaaleihin melkoisen taistelun jälkeen perjantain päättäneessä ottelussa. Trump voitti omassa ottelussaan Englannin Sanderson Lamin 4-1 -lukemin, mutta peli oli pahasti ruosteessa.

Trump voitti ottelun Samia vastaan selvästi, mutta pelintaso oli kaukana siitä, mitä nähtiin esimerkiksi 1,5 viikkoa sitten Turkin Masters-turnauksessa, jossa Trump rankaisi loppuottelussa Englannin Matthew Seltiä 10-4 -lukemin ja teki loppuotteluun myös maksimisarjan 147 pistettä. Trumpin paras sarja Samia vastaan oli vain 52 pistettä, mikä syntyi kolmanteen erään. Mikäli Sam olisi pelannut omaa a-peliään Trumpia vastaan ei supertähti olisi edennyt jatkoon.

33-vuotias Trump kohtaa lauantaina neljännesfinaalissa Ricky Waldenin, joka on ollut hurjassa pelivireessä viimeisen kuukauden ajan. Mikäli Trump haluaa päästä kahdeksan parhaan joukkoon turnauksessa on pelin parannuttava merkittävästi. Waldenin taso on ollut korkeaa luokkaa viime viikkoina ja tässäkin turnauksessa englantilainen on kaatanut yhden huippupelaaja. Walden kaatoi kolmannella kierroksella Kiinan Zhou Yuelongin 4-2 -lukemin tekemällä jokaisessa voittamassaan erässä vähintään 54 pisteen lyöntisarjan. Walden teki otteluun parhaimmillaan 140 pisteen sarjan ja se syntyi viidenteen erään.

Neljännesfinaaleissa on myös monia muita hienoja otteluja luvassa, sillä Ding Junhui saa haasteen Jimmy Robertsonilta ja Australian Neil Robertson kohtaa Jak Jonesin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut