Seuraa meitä:

Muut

Pahennusta aiheuttanut Snooker-veteraani yllätysvoittoon!

Robert Milkins turnausvoittoon Gibraltarilla.
AOP

Snookerin maailmankiertueella on nähty paljon mielenkiintoisia voittajia tämän kauden aikana, sillä käytännössä joka turnauksessa on nähty eri voittaja. Suurimpia yllätyksiä ovat olleet muun muassa Joe Perryn sekä Fan Zhengyin turnausvoitot. Tällä viikolla kolme päivää kestäneessä Gibraltar Openissa nähtiin jälleen iso yllätys, kun mestaruuden otti jo reilusti 40-vuotias Robert Milkins.

Reilu viikko sitten 46-vuotias englantilainen Snooker-veteraani Robert Milkins aiheutti pahennusta Turkin Masters-turnauksen alla kuten Penkkiurheilu.com aiemmin asiasta uutisoi. Tällä viikolla samainen pelaaja yllätti kaikki Gibraltarin avoimissa voittamalla kolme päivää kestäneen turnauksen. Turnauksen loppuottelussa Milkins kaatoi maailman ehdottomiin kärkipelaajiin lukeutuvan Kyren Wilsonin tylysti 4-2 -lukemin johdettuaan ottelua jo 3-0 -luvuin.

Turnauksen loppuottelussa Milkins teki kaksi yli 50 pisteen lyöntisarjaa, joista ensimmäinen tuli heti ottelun avauserään, jonka Milkins ryösti Wilsonilta. Wilson teki avauserään 59 pisteen sarjan, mutta se ei riittänyt erävoittoon. Wilson teki otteluun myös toisen yli 50 pisteen sarjan, joka riitti neljännessä erässä voittoon.

Milkins oli vahva paras seitsemästä formaatilla pelatussa turnauksessa. Englantilainen joutui tiukimmille kolmannen kierroksen ottelussa Mark Allenia vastaan, sillä tässä kamppailussa kokenut pelaaja tarvitsi kaikki seitsemän erää voittoon. Ottelussa Allen oli jo 3-1 -johdossa, mutta Milkins käänsi tuon matsin tekemällä kahteen ottelun viimeiseen erään 94 ja 76 pisteen sarjat.

Wilsonilla oli huomattavasti kovempi kaavio finaaliin päästäkseen, sillä matkalla loppuotteluun englantilainen sai kaataa tieltän Tom Fordin, Ding Junhuin ja Judd Trumpin tylysti 4-0 -lukemin kaataneen Ricky Waldenin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut