Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Daily Mirror: Nyrkkeilyn raskaansarjan huippu-MM-titteliottelun ajankohta varmistui!

Anthony Joshua Oleksandr Usyk nyrkkeily
AOP

Brittilehti Daily Mirror kertoi maanantaina, että nyrkkeilyn raskaansarjan huippu-MM-titteliottelu Anthony Joshuan ja Oleksandr Usykin välillä on saanut vahvistuksen ajankohdalleen.

Daily Mirrorin artikkelin mukaan nyrkkeilyn raskaansarjan MM-titteliottelu englantilaisen Anthony Joshuan ja ukrainalaisen Oleksandr Usykin välillä on vahvistettu tapahtuvaksi Saudi-Arabiassa kesäkuussa, tietojen mukaan 25.6. Uusintaottelu oli vaarassa, kun Usyk palasi Ukrainaan auttamaan puolustamaan kotimaataan Venäjän aloittamalta hyökkäyssodalta.

Joshua menetti raskaansarjan WBA-, IBF-, WBO- ja IBO-liittojen mestaruutensa Usykille viime syyskuussa. Parin välistä uusintaottelua on suunniteltu siitä lähtien.

Matchroom Sport -promootioyrityksen johtaja Eddie Hearn, joka on ollut mukana suunnittelemassa uusintaottelua, vaati, että uusintakamppailu käytäisiin edelleen jatkuvasta Ukrainan-sodasta huolimatta. Ottelua suunniteltiin käytäväksi Lontoon Wembley- tai Tottenham Hotspur -stadionilla.

Daily Mirrorin tietojen mukaan Saudi-Arabia on nyt napannut itselleen ottelun järjestelyt ja on laittanut likoon 90 miljoonaa puntaa uusintaottelun isännöimiseksi.

Kumpikin ottelija on valmistautunut uusintaotteluun

Usyk kommentoi taannoin Instagram-tilillään aikeitaan kohdata Joshua.

– Päätin alkaa valmistautua uusintaotteluun Joshuan kanssa. Suuri joukko ystäviäni tukee minua, kaikkea muuta hyvää ja rauhaa, kiitos Jumalalle kaikesta, ukrainalainen totesi.

Joshua puolestaan on valmistautunut ylentämällä apuvalmentajansa Angel Fernándezin päävalmentajakseen sen jälkeen, kun häntä kannustettiin luopumaan pitkäaikaisesta valmentajastaan Rob McCrackenistä hävittyään Usykille.

Joshua on ollut harjoittelemassa muun muassa Yhdistyneiden arabiemiirikuntien Dubaissa Anthony Wilsonin kanssa ja Yhdysvalloissa harjoittelemassa muun muassa Virgil Hunterin ja Ronnie Shieldsin kanssa.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit