Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Löytyykö Ronnie O’Sullivanille haastajaa? – Snookerin MM-kisat piakkoin käyntiin

Ronnie O'Sullivan taipui Neil Robertsonille.
AOP

Snookerin maailmankiertueen suurin ja tärkein turnaus, eli maailmanmestaruuskisat käynnistyvät huhtikuun 16. päivänä Englannissa. Snookerin MM-kisat käydään totutusti Sheffieldin kaupungissa sijaitsevassa Crucible teatterissa. MM-kisat kestävät reilu kaksi viikkoa ja totuttuun tyyliin MM-kisat ratkeavat paras 35 erästä pelattavassa loppuottelussa maanantaina 2. toukokuuta.

Snookerin maailmankiertueella on nähty menneen kauden aikana huikeita suorituksia ja yllättäviä voittajia. MM-kisoihin mukaan pääsee ainoastaan 32 maailman parasta pelaajaa ja näistä ainoastaan 16 parasta saa paikkansa sijoitettuna.

16 muuta pelaajaa joutuvat kaivamaan tiensä turnaukseen karsintojen kautta, jotka käynnistyvät tänä viikonloppuna. Karsinnoissa parhaat pelaajat ovat sijoitettuna kolmannesta kierroksesta eteenpäin. Mikäli sijoitetut pelaajat haluavat mukaan MM-turnaukseen on heidän voitettava kaksi kamppailua.

MM-kisoissa on tarjolla palkintorahaa yli kaksi miljoonaa puntaa joista voittaja saa 500 tuhatta puntaa käteen.

Snookerin MM-turnauksessa ykkössijoitettu pelaaja on Englannin hallitseva maailmanmestari Mark Selby. Selby kaatoi viime vuonna loppuottelussa Shaun Murphyn 18-15 -lukemin ja voitti uransa neljännen maailmanmestaruuden.

Kaavion toisella puolella kakkossijoitettu pelaaja on legendaarinen Ronnie O’Sullivan. O’Sullivan tavoittelee turnauksessa jo uransa seitsemättä maailmanmestaruutta. Viimeisen maailmanmestaruus on vuodelta 2020 ja maailman viihdyttävimmän pelaajan uran ensimmäinen on jo 21 vuoden takaa.

O’Sullivan on tänä vuonna ollut eri turnauksissa kahdesti loppuottelussa ja voittanut vain yhden. O’Sullivan kaatoi World GP:n finaalissa Australian Neil Robertsonin 10-8 -lukemin. Robertson on yksi O’Sullivanin kovimmista haastajista Cruciblessa. Muita kovia nimiä turnaukseen ovat muun muassa Kiinan Ding Junhui ja ailahdellen läpi kauden esiintynyt Judd Trump. Myös kokenut Barry Hawkins on aina vaarallinen MM-veralla unohtamatta John Higginsiä tai Mark Williamsia.

Karsintojen kautta tiensä MM-kisoihin joutuvat pelaamaan muun muassa Ricky Walden, Hossein Vafaei, Zhou Yuelong, Fan Zhengyi, Joe Perry, Robert Milkins, Matthew Selt ja edellä mainittu Ding. Näistä Perry, Yuelong, Milkins ja Zhegyi ovat turnausvoittajia tältä kaudelta.

Voittaminen äärimmäisen vaikeaa

Snookerin MM-kisoissa pelit ovat pitkiä, sillä heti ensimmäisestä kierroksesta alkaen vaaditaan ottelun voittamiseen kymmenen erävoittoa, kun normaaleissa turnauksissa vain finaaleissa pelataan paras 19’sta menetelmällä. Toinen kierros ja puolivälierät viedään läpi paras 25’stä menetelmällä ja välierät paras 33’sta menetelmällä. Loppuottelussa vaaditaan 18 erävoittoa otteluvoittoon, kuten aiemmin tekstissä mainittiin.

Tässä on syy sille, minkä takia samat kasvot usein menestyvät MM-kisoissa. Lyhyemmissä otteluissa sattumilla on suurempi merkitys. MM-kisoissa hallitseva maailmanmestari Selby voi hyvin olla neljä erää perässä jossain vaiheessa ottelua, mutta tasainen suorittaminen tuo pelaajan monesti peliin takaisin mukaan.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut