Seuraa meitä:

Kamppailulajit

Kohuottelija Logan Paul uhoaa taas – Aikoo nyt haastaa vapaaottelun nousevan huippunimen otteluun

Logan Paul kamppailu-urheilija USA
AOP

Nyrkkeilyn ja showpainin saralla uraa luova YouTube-tähti Logan Paul on iskenyt silmänsä vapaaottelukehiin. Nyt mies haastaa riitaa todellisen nousevan tähden kanssa.

Yhdysvaltalainen kamppailu-urheilija Logan Paul on heittänyt haasteen vapaaottelun nousevalle tähdelle Paddy Pimblettille. Paul haluaa kohdata Pimblettin UFC:n vapaaotteluhäkissä ja uhoaa höykyttävänsä englantilaisen.

Paul on urallaan vahvassa nosteessa oteltuaan showpainiorganisaatio WWE:n Wrestlemania 38 -tapahtumassa. Hän otteli joukkueottelussa The Mizin kanssa Rey Mysteriota ja Dominik Mysteriota vastaan ja nappasi voiton.

Menestyksensä aallonharjalla Paul uhoaa aikovansa otella Pimblettiä vastaan.

– Olen saanut selville, kenen kanssa haluaisin otella, jos kävisin UFC-ottelun. Paddy the Baddy. He sanovat, että hän on seuraava Conor McGregor, hän on erittäin karismaattinen ja helvetin viihdyttävä. Hän on nousussa ja nuori kuten minä ja hänellä on todella kova suu. Pidän tavasta, jolla hän voi esiintyä.

Paul haluaa haastaa englantilaisen otteluun henkilökohtaisesti.

– Luulen, että voisin saada hänet podcastiini ja sanoa hänelle suoraan: “Haluaisin otella sinua vastaan ​​UFC:ssä”. Hän voisi nousta 185 paunaan ja minä voisin pudottaa 185 paunaan UFC-ottelua varten. Se on ainoa asia, jota en tiedä voittaisinko, hän on hyvä ottelija, enkä ole koskaan ollut vapaaottelussa. Jos teen sen, niin uskon tietenkin voittavani.

Raha-asiat ovat Paulin mielessä luonnollisesti päällimmäisinä.

– Mutta nyt katson sitä ja jos pelaan UFC-ottelun, minun on tehtävä se jonkun muun kanssa, joka voi myydä lippuja. Hän on vielä suhteellisen uusi ja hän on nuori ja viihdyttävä, joten uskon, että fanit syövät sen paskan ylös. Tällä hetkellä tapahtuu liikaa, mutta joo, yhdysvaltalainen pyöritteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit