Seuraa meitä:

Kamppailulajit

Vapaaottelutähti Conor McGregor sai raskaat syytteet niskaansa maaliskuisesta törttöilystään

Conor McGregor tienasi urheilutähdistä parhaiten
AOP

Irlantilainen vapaaottelutähti Conor McGregor sai torstaina syytteet maaliskuisesta liikennetörttöilystään. Syytteet ovat synkkää luettavaa.

Conor McGregor sai syytteen kahdesta vaarallisesta ajamisesta sekä neljä lisäsyytettä ilman ajokorttia ja vakuutusta ajamisesta ja todisteiden esittämättä jättämisestä. Mediatietojen mukaan McGregorin asianajaja Michael Staines kertoi tuomioistuimelle, että hänen asiakkaansa ajokortti ja vakuutustodistus on esitetty Irlannin poliisiviranomaisille.

33-vuotias McGregor pysäytettiin 22. maaliskuuta Irlannin Dublinissa ja pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli törttöillyt Bentley Continental GT:llään. Irlannin kansallisen poliisin Gardan lausunnossa McGregoria ei nimetty maan tiukkojen yksityisyyslakien vuoksi, mutta vahvistettiin, että mies pidätettiin vaarallisesta ajamisesta.

McGregorin edustaja antoi lausunnon, jonka mukaan poliisi pysäytti vapaaottelutähden matkalla kuntosalille. Syynä olivat liikennerikkomukset. Hän läpäisi poliisiasemalla tehdyt huume- ja alkoholitestit.

McGregor vapautettiin takuita vastaan ​​torstaina, ja hänen seuraava oikeudenkäyntinsä on kesäkuussa. McGregorilla on aiemmin jo 18 tuomiota, joista monet liittyvät liikennerikkomuksiin. Muita rikoksia ovat pahoinpitelyt ja yleiseen järjestykseen liittyvät ongelmat.

Lisäksi McGregoria on syytetty muun muassa seksuaalisesta hyväksikäytöstä joulukuussa 2018. Muita McGregorin tapauksia ovat muun muassa hänen tuomionsa vanhemman miehen pahoinpitelystä dublinilaisessa pubissa, pidätys Miamissa sen jälkeen, kun hän oli ottanut ja väitetysti vaurioittanut miehen puhelimen, sekä pidätys siitä, että hän heitti dollyn bussin ikkunan läpi, jossa oli useita ottelijoita ja kulmamiehiä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit