Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Irlantilaisgangsteri Daniel Kinahan menettämässä loputkin urheiluasiakkaansa – Merkittävät nyrkkeilytahot vetäytyneet yhteistyöstä

Tyson Fury nyrkkeilijä Iso-Britannia
AOP

Irlantilaisgangsteri Daniel Kinahanin nimi on ollut kamppailu-urheilumaailman huulilla viime päivät, kun paljastui, että mies on merkittävä tekijä muun muassa nyrkkeilypiireissä. Nyt muun muassa World Boxing Council WBC -liiton mestari Tyson Fury on irtisanoutunut kaikesta yhteistyöstä miehen kanssa.

Kuten eilisessäkin uutisessamme kerroimme, irlantilaisgangsteri Daniel Kinahan on mukana kamppailu-urheilubisneksessä. Mies on ollut MTK Global -yrityksensä kautta mukana järjestämässä muun muassa useita nyrkkeily- ja vapaaotteluotteluja ja yrityksen listoilla on useita kuuluisia kamppailu-urheilijoita, suurimpana nimenä huippunyrkkeilijä Tyson Fury.

Maanantaina selvisi, että Furyn yhdysvaltalainen promoottori Top Rank Inc on maksanut konsulttipalkkioita Kinahanille. Furyn lähipiiri on kuitenkin kiistänyt miehen tienneen asiasta.

Queensberry Promotions Ltd -yrityksen omistaja Frank Warren, joka vastaa yrityksensä kanssa Furyn ja Dillian Whyten välisestä World Boxing Council WBC -liiton mestaruusottelusta, kertoi maanantaina Ison-Britannian yleisradion BBC:n haastattelussa, että Kinahanilla ei ole mitään tekemistä mestaruusottelun kanssa.

– Hän ei ole osallisena. Hän ei myöskään yrittänyt osallistua tähän otteluun, koska se oli kukkarotarjous. Queensberry voitti kukkarotarjoukset, ja vaikka emme olisi voittaneet sitä, hän ei olisi ollut mukana.

Warren myös kielsi, että Queenberry olisi ollut tietoinen Top Rankin liiketoimista Kinahanin kanssa.

– Emme tienneet mitään. En todellakaan tiennyt mitään ja tiedän, että Tyson ei tiennyt mitään Top Rankin lähiitäiselle yhtiölle suorittamista maksuista. Hän puhuu puolestaan, mutta tiedän totuudenmukaisesti, että hän ei ollut täysin tietoinen noista maksuista.

Myös Top Rankin omistaja Bob Arum kertoi, että yhteistyö Kinahanin kanssa on päättynyt.

– Suhde hajosi, koska hän puuttui kaikkeen. Hänestä tuli yhä ahneempi. Ja hänestä tuli enemmän taakka kuin apu.

– Fury vastaan Whyte, Frank ja minä vedimme rajan. Emme puhuneet hänen kanssaan, emmekä ole tekemisissä hänen kanssaan.

Myös WBC kieltää kaiken yhteistyön Kinahanin kanssa

Myös WBC:n puheenjohtaja Mauricio Sulaimán irtisanoutui kaikesta yhteistyöstä irlantilaisen kanssa.

– Vieraillessani äskettäin Arabiemiirikuntien Dubaissa minut esiteltiin Kinahanille, jonka Yhdysvaltain Valtiovarainministeriö on sittemmin lisännyt pakoteluetteloon, joka koski väitettyjä yhteyksiä huumerikoksiin.

– Tämä on synnyttänyt spekulaatioita ja hyökkäyksiä itseäni ja WBC:tä vastaan. Siksi katson tarpeelliseksi tehdä selväksi, että meillä ei ole koskaan ollut suhdetta Kinahanin kanssa.

WBC ottaa yhteistyökumppaniasiansa meksikolaisen mukaan tosissaan.

– WBC työskentelee vain ja yksinomaan nyrkkeilypromoottorien kanssa ja vain he ylläpitävät kaupallisia suhteita titteleistämme käytävien otteluiden sertifioinnissa.

– Tein viattoman virheen, koska olin täysin tietämätön tilanteesta. Näin vahvistan, että WBC ja kaikki sen jäsenet vastustavat ehdottomasti kaikkia ihmisille haitallisia toimia ja jatkamme, kuten aina, kokonaisuudessaan kaikkien maailman maiden lakien noudattamista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit