Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Ronnie O’Sullivan matkalla maailmanmestaruuteen? – Snookerin MM-kisojen välierät käyntiin!

Ronnie O'Sullivan snookerin MM-kisoissa.
AOP

Snookerin MM-kisoissa on jäljellä enää kolme ottelua. Torstaina turnauksessa käynnistyvät välierät, kun niiden ensimmäiset sessiot pelataan pois alta. Turnauksen välierävaiheessa ottelut pelataan paras 33. erävoitosta menetelmällä, eli loppuotteluun päästäkseen pitää voittaa 17 erää. Välieristä on odotettavissa huippumielenkiintoiset, sillä vihreällä veralla on jäljellä enää vain parhaimmat pelaajat.

Snookerin MM-kilpailuja on takana vajaat kaksi viikkoa ja nyt on selvillä neljä parasta pelaajaa. Turnauksen välierävaiheen aloittaa Mark Williams ja Judd Trump, jotka astelevat estradille Crucible teatterissa alkaen kello 15.00 Suomen aikaa.

Williamsille ja Trumpille kohtaaminen MM-kisoissa on miesten ensimmäinen. Miehet eivät ole myöskään tämän vuoden aikana kohdanneet vaan edellinen keskinäinen ottelu on vuodelta 2020 Mestarien liigan lohkovaiheesta. Isoissa turnauksissa pelaajat ovat kohdanneet toisensa yhdeksän kertaa.

Walesin pussituskone Williams on pelannut tosi vahvaa turnausta. Ensimmäisellä kierroksella Michael White jäi jalkoihin ja toisella kierroksella maanmies Jackson Page koki saman kohtalon. Puolivälierä Mark Selbyn kaatanutta Kiinan Yan Bingtaota vastaan oli tiukempi, mutta tuokin ottelu kääntyi lopulta 13-11 -erin Williamsille. Bingtaota vastaan walesilainen tykitti kaksi sadan lyöntisarjaa, kun Bingtao teki niitä kolme.

Trumpin pelaaminen on läpi vuoden ollut ailahtelevaa ja miehen ainut isompi turnausvoitto onkin Turkin Mastersilta tältä keväältä. Tuon turnauksen loppuottelussa englantilainen kaatoi maanmiehensä Matthew Seltin selvin lukemin 10-4 ja teki muun muassa maksimin.

MM-kisoissa Trump kaatoi avauskierroksella Iranin Hossein Vafaein 10-4 -erin. Toisella kierroksella Skotlannin Anthony McGill tarjosi kovan haasteen, josta englantilainen selvisi 13-11 -erin. Puolivälierissä Englannin Stuart Bingham johti ottelua jo 8-5 -lukemin, mutta Trump otti kahdeksan erää putkeen voittaen pelin 13-8 -lukemin.

Legendat päättää torstain pelipäivän

Toisessa välierässä pelaavat Skotlannin John Higgins ja Englannin Ronnie O’Sullivan. Välierän ensimmäinen sessio käynnistyy kello 21.00 Suomen aikaa.

Miehet ovat urallaan pelanneet lukuisia otteluja toisiaan vastaan ja kohdanneet MM-kisoissa kertaalleen myös finaalissa, kun vuonna 2001 O’Sullivan oli parempi lukemin 18-14.

Higgins on urallaan tehnyt 12 maksimia ja voittanut yhteensä neljä kertaa maailmanmestaruuden, kolmesti UK:n ja kahdesti Mastersin. Kaiken kaikkiaan miehellä on yhdeksän “triple crown” -titteliä, kun taas listassa kärjessä olevalla O’Sullivanilla niitä on 20 kappaletta. O’Sullivan on voittanut kuudesti maailmanmestaruuden ja seitsemän kertaa sekä Mastersin, että UK:n.

Pelaajien edellinen keskinäinen kohtaaminen MM-kisoista on vuodelta 2011, kun Higgins voitti pelaajien välisen puolivälierän 13-10 -lukemin.

MM-kisoissa Higgins on toistaiseksi pelannut perusvahvaa omaa peliään. Avauskierroksella skotlantilainen oli pienissä vaikeuksissa Thaimaan Thepchaiya Un-Noohia vastaan, mutta käänsi kokemuksella pelin 10-7 -erin nimiinsä. Toisella kierroksella vastaan tuli Un-Noohin maanmies Noppon Saengkham, joka kaatui 13-7 -lukemin. Ottelun ratkaisi käytännössä toinen jakso, jonka Higgins vei 7-1 -lukemin nimiinsä ja karkasi 11-5 -johtoon ottelussa.

Puolivälierässä Higgins kohtasi Neil Robertsonin hienosti tiputtaneen Jack Lisowskin. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja Lisowski eteni jo 12-11 -johtoon sekä erän päähän välieräpaikasta, mutta Higgins käänsi pelin edukseen kääntäen ottelun 13-12 -lukemin nimiinsä katkaisuerän kautta. Higgins teki otteluun kymmenen yli 50 pisteen sarjaa ja niistä kolme oli satasia. Lisowski ei tehnyt otteluun yhtäkään satasta.

O’Sullivanin MM-kisat ovat sujuneet melko helposti. Avauskierroksella englantilaislegenda kaatoi David Gilbertin 10-5 -lukemin ja toisella kierroksella Mark Allenin 13-4 -erin. Kahdessa ensimmäisen kierroksen ottelussa englantilainen pussitti korkealla tasolla ja liikutti valkosta mukavasti. Puolivälieräottelu Skotlannin Stephen Maguirea vastaan oli ylivoimaa O’Sullivanin osalta, vaikka peli ei kulkenut kuten parhaimmillaan esimerkiksi Allenia tai Gilbertiä vastaan. Maguire kaatui kuitenkin 13-5 -lukemin ja O’Sullivan teki kaksi sadan lyöntisarjaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut