Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Judd Trump höykyttää Walesin pussituskonetta! – Snookerin MM-välierät täydessä vauhdissa

Judd Trump snooker-veralla.
AOP

Snookerin MM-kisoissa pelataan torstain, perjantain ja lauantain ajan välierät. Loppuottelu käynnistyy sunnuntaina ja se pelataan loppuun maanantaina. Snookerin kahdesta välieräottelusta toisessa on pelattu nyt kaksi jaksoa ja toisessa pelataan perjantaina toinen jakso pois alta. Judd Trumpin ja Mark Williamsin välisessä ottelussa on takana jo 16 erää, mutta peli alkaa olla selvä.

Snookerin MM-kisojen odotetut välierät ovat täydessä käynnissä. Välierissä eli MM-kisojen neljän parhaan joukossa nähdään kolme lajilegendaa, kun Ronnie O’Sullivan kohtaa John Higginsin ja Mark Williams saa haasteen Judd Trumpilta. Jokainen välierissä oleva pelaaja on voittanut lajissaan maailmanmestaruuden ja näistä O’Sullivan hakee jo uransa seitsemättä maailmanmestaruutta.

Trumpin ja Williamsin välisessä ottelussa on saatu jo 16 erää pelattua. Tahti on ollut karmaiseva Williamsin kannalta. Torstaina pelatun ensimmäisen jakson jälkeen Trump johti ottelua jo tyrmäävästi 7-1 -lukemin. Perjantain aamupäivän jaksossa Williams onnistui kuitenkin ottamaan neljä erää kahdeksasta itselleen, joten ero ennen kolmatta jaksoa pysyi kuudessa Trumpin johtaessa 11-5.

Ottelussa pelataan 17. erävoittoon, joten peli ei vielä ole ohi, mutta tekemistä Walesin pussituskoneella riittää mikäli ottelun meinaa itselleen vielä kääntää. Ottelussa on toistaiseksi nähty kolme vähintään sadan pisteen lyöntisarjaa. Kaksi näistä on mennyt Trumpin nimiin ja yksi Williamsin. Trump on tehnyt 16 erään yhteensä yhdeksän vähintään 50 pisteen lyöntisarjaa.

Toisessa välierässä ensimmäinen jakso meni torstaina 4-4 -lukemin tasan, vaikka Higgins johtikin ottelua jo hienosti 3-0 -lukemin. Perjantaina pelataan iltapäivällä ottelun seuraavat kahdeksan erää ja mikäli O’Sullivan löytää turnauksessa nähdyn parhaan vireensä voi ero ennen lauantaita olla iso englantilaisen hyväksi.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut