Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ronnie O’Sullivan hirmujohdossa – Kestääkö kantti finaalin päätöspäivänä?

Ronnie O'Sullivan ja Judd Trump MM-finaalissa.
AOP

Snookerin MM-kisoissa on enää jäljellä yksi pelipäivä, kun turnauksen loppuottelussa pelataan viimeiset kaksi sessiota. Turnauksen loppuottelu on ollut pitkälti yhden miehen näytöstä. Ronnie O’Sullivan on ollut karmaisevassa lyönnissä koko turnauksen ja finaalissa tahti on jatkunut.

Snookerin MM-kisat päättyvät maanantaina, kun loppuottelun kolmas ja mahdollisesti neljäs sessio pelataan loppuun. Finaalin päätöspäivään tullaan melkoisessa tilanteessa, kun Ronnie O’Sullivan johtaa Judd Trumpia erin 12-5.

O’Sullivan aloitti loppuottelun vahvasti karkaamalla ensimmäisessä jaksossa jo 5-1 -johtoon, mutta Trump sai jakson kaksi viimeistä erää. Toisessa jaksossa Trump kavensi heti erän 5-4’n, mutta tämän jälkeen kuusinkertainen maailmanmestari löi kaasun pohjaan ja karkasi lopulta 12-5 -johtoon ennen yön yli pidettävää taukoa.

O’Sullivanin etu ottelussa on ollut se, että tarvittaessa snookerlegenda on voittanut turvalyöntipelin ja ollut selkeästi parempi pussittaja. Pahimmillaan Trump löi etenkin pitkiä karmaisevasti ohi ja valkoinen ei pysynyt pöydällä hienojen pussitusten jälkeen.

Ottelussa O’Sullivan on tehnyt tähän mennessä kolme yli sadan pisteen lyöntisarjaa. Paras lyöntisarja on tuonut ottelua johtavalle pelaajalle 120 pistettä ja tämä tapahtui ottelun toisessa erässä. Yli 50 pisteen sarjoja O’Sullivan on lyönyt hurjat kymmenen kappaletta. Trumpilla vastaavat tilastot pitävät sisällään vaivaiset viisi 50 pisteen sarjaa, mikä on hyvin, kun on voittanut vain viisi erää. Yhden erän Trump hävisi vaikka tekikin 50 pisteen sarjan.

Maanantain iltapäivän sessiossa pelataan kahdeksan erää ja mikäli sessio menee vaikka 5-3 -lukemin O’Sullivanille, niin iltasessio pelataan myös. Jos O’Sullivan voittaa kuusi erää kahdeksasta heti iltapäivällä, niin maailmanmestaruus ratkee siihen, kun 18 erävoittoa vaaditaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut