Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Ronnie O’Sullivanista snookerin maailmanmestari! – “Kaikkien aikojen pelaaja”

Ronnie O'Sullivan taipui Neil Robertsonille.
AOP

Snookerin maailmanmestaruuskilpailut vuosimalli 2022 ovat päättyneet ja ne ovat päättyneet snookerlegenda Ronnie O’Sullivanin voittoon. O’Sullivan kaatoi MM-finaalissa Judd Trumpin tyylipuhtaasti 18-13 -lukemin ja nappasi uransa seitsemännen mestaruuden nimiinsä. Turnauksessa nähtiin yhteensä 109 sadan pisteen lyöntisarjaa, mikä on myös koko turnauksen historian ennätys.

Englannin 46-vuotias Ronnie O’Sullivan on snookerin maailmanmestari seitsemännen kerran urallaan. O’Sullivan nousi tasoihin maailmanmestaruuksissa yhdessä Stephen Hendryn kanssa. Kummallakin legendalla on koossa seitsemän maailmanmestaruutta. Hendry hallitsi 1990-lukua snookerissa ja O’Sullivan on ollut läpi 2000-luvun ajan kuningas snookerveroilla.

Loppuottelu oli pelkkää O’Sullivanin näytöstä Judd Trumpia vastaan niin kuin koko turnaus. 18-13 -lukemiin päättynyt ottelu oli kokeneen mestarin näytöstä, sillä ensimmäinen sessio meni 5-3 -lukemin “The Rocketille”. Toisen session O’Sullivan voitti tyylikkäästi 7-2 -lukemin ja karkasi 12-5 -johtoon ennen maanantaita. Maanantain iltapäiväsessiossa Trump nousi otteluun mukaan ottamalla kuusi kahdeksasta erästä, mutta iltasessiossa O’Sullivan oli jälleen oma itsensä. Omien sanojensa mukaan Trumpilla ei ollut uskoa hetkeäkään siihen, että hän voittaisi ottelua enää maanantai-iltana.

– Hän on kaikkien aikojen pelaaja, kommentoi Trump ottelun jälkeen.

Turnauksessa O’Sullivan kaatoi ensimmäisellä kierroksella David Gilbertin 10-5 -lukemin ja toisella kierroksella Mark Allenin 13-4 -lukemin. Puolivälierässä Skotlannin Stephen Maguire sai Gilbertin tavoin viisi erää, kun O’Sullivan voitti ottelun 13-5 -lukemin. Välierässä Skotlannin John Higgins aloitti vahvasti, mutta lopulta O’Sullivan otti voiton kuuden erän erolla lukemin 17-11.

O’Sullivan on urallaan voittanut yhteensä 21 Triple Crown turnausta, eli Mastersin, UK Championshipin sekä MM-kisat. Jokaisen turnauksen englantilainen on voittanut seitsemän kertaa. Aktiivipelaajista Higginsillä ja Selbyllä on koossa yhdeksän vastaavaa mestaruutta.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut