Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Walesiläinen koulupoika menetti sormensa kiusaamisen vuoksi – Nyrkkeilytähti Anthony Joshua astui esiin ottamaan roolia

Anthony Joshua nyrkkeilijä Englanti
AOP

Englantilainen nyrkkeilytähti Anthony Joshua on kerännyt GoFundMe-joukkorahoituspalvelun kautta huikean lahjoitussumman vakavan koulukiusaamisen uhriksi joutuneelle koulupojalle.

Englantilainen raskaan sarjan nyrkkeilytähti Anthony Joshua on yhdessä neljän jalkapallohuipun, Jadon Sanchon, Chris Hughtonin, Ashley Williamsin ja Gary Nevillen, kanssa auttanut keräämään jo 96 471 punnan lahjoitussumman 11-vuotiaalle walesiläiselle koulupojalle Raheem Baileylle.

Raheem joutui viime viikon tiistaina koulukiusaajien hyökkäyksen kohteeksi koulussa ja yritti paeta kiipeämällä aidan yli. Hänen äitinsä Shantal Bailey kuitenkin kertoi haastattelussa, että pojan oikean käden nimetön jäi kiinni aitaan ja vammautui vakavasti. Lääkärit eivät onnistuneet pelastamaan sormea ja se amputoitiin.

Shantalin mukaan Raheem on joutunut rodullisen ja fyysisen pahoinpitelyn sekä yleisen kiusaamisen uhriksi hänen pituuteensa muiden syiden vuoksi, kun poika aloitti yläasteen syyskuussa 2021.

Shantal perusti GoFundMe-sivun kerätäkseen 10 000 puntaa pojalleen proteesin ostamiseksi, mutta urheilutähtien tartuttua asiaan keräyssumma lähti villille laukalle.

Huippukoripalloilija Gerald Green, joka nousi lajin huipulle vain yhdeksällä sormella, on myös ollut yhteydessä ja hänen odotetaan puhuvan Raheemin kanssa puhelimitse lähipäivinä.

– On niin paljon ihmisiä eri paikoissa, jotka ovat olleet niin anteliaita, enkä odottanut mitä on tapahtunut, joten olen todella, todella kiitollinen siitä, Shantal ylisti auttajia.

– Olen todella, todella, todella kiitollinen, ja jos se voisi tehdä jotain lisäämällä tietoisuutta rasismista, kiusaamisesta ja mistä tahansa.

Sunnuntaina ilmoitettiin, että kaikki Raheemin koulun Abertillery Learning Communityn kampukset suljetaan maanantaina terveys- ja turvallisuussyistä.

– Abertillery Learning Community työskentelee Gwentin poliisin kanssa meneillään olevassa tutkinnassa väitetystä pahoinpitelystä kampuksella, Blaenau Gwent County Borough Councilin lausunnossa kerrotaan.

– Kaikki Abertillery Learning Communityn kampukset suljetaan huomenna terveys- ja turvallisuussyistä. Oppilaat pääsevät sopeutettuun opiskeluun maanantaina 23. toukokuuta.

Turvallisuusasioissa ei oteta minkäänlaisia riskejä.

– Oppilaiden ja henkilökunnan turvallisuus ja hyvinvointi ovat aina äärimmäisen tärkeitä oppimisyhteisölle ja paikallisviranomaisille, tiedotteessa todetaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit