Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Pitkien matkojen juoksijalla Eemil Helanderilla surkea tuuri – Surkeimpaan mahdolliseen aikaan

Eemil Helander pitkien matkojen juoksu
AOP

Suomen kestävyysjuoksu sai kovan osuman kesäkauden aluksi, kun lupaava pitkien matkojen juoksija Eemil Helander hajotti jalkansa kilpailussa.

Pitkien matkojen juoksujen erikoismies, 21-vuotias Eemil Helander, kertoi torstaina Instagram-tilillään surkeita uutisia. Viimeisin kilpailu Belgian Oordegemissä meni ikävällä tavalla pieleen.

– Usein urheilun tarjoamat nopeat käänteet kisoissa kiehtovat. Tällä kertaa sitten vähän jotain muuta. Oordegemin estekisasta tuliaisina ei tullut EM-rajaa tai omaa ennätystä, vaan nyrjähtänyt nilkka ja pieni murtuma.

Vamma tuli hankalaan paikkaan, sillä ulkoratojen kilpakausi on pääsemässä parhaaseen vauhtiinsa ja nyt monet suunnitelmat menevät uusiksi.

– Tilanne on tietysti ikävä, kun kunto on ollut todella hyvä ja nyt monet suunnitellut kilpailut jäävät välistä. En kuitenkaan viitsi tämän enempää jäädä asiaa voivottelemaan, koska en voi sille mitään, enkä tekisi mitään toisin.

Nuorukainen kommentoi kuntoutusnäkymiään sekä Instagramissa että Suomen Urheiluliitto Ry:n sivuilla.

– Nyt siis aloitetaan nilkan kuntoutus ja korvaavat harjoitukset ja tullaan sitten entistä vahvemmalla nilkalla takaisin kisakuvioihin, kun sen aika on. Palo kansainväliselle huipputasolle säilyy hehkuvan punaisena, mies sanoi sosiaalisessa mediassa.

Sävy oli totisempi virallisessa tiedotteessa.

– Loppukesää katsotaan sitten, kun nilkka on kunnossa, millaisessa juoksukunnossa mies on. Uskon ehtiväni vielä loppukesän kilpailuihin. Mutta täytyy siinä vaiheessa miettiä, olisiko sittenkin paras keskittyä ensi kauteen,

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Eemil Helander (@eemilhelander) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu