Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Gypsy King ei hellitä – Tyson Fury palaa ruutuihin

Tyson Fury nyrkkeilijä Iso-Britannia
AOP

Englantilainen nyrkkeilylegenda Tyson Fury ei ole vielä lopullisesti vahvistanut aikeitaan uransa jatkon suhteen, mutta mies ei silti lepää laakereillaan.

Englantilainen nyrkkeilylegenda Tyson Fury kertoi brittimedia IFL TV:n haastattelussa tällä viikolla, että yhdysvaltalainen mediajätti Netflix Inc alkaa tehdä yhdessä Furyn kanssa dokumenttisarjaa nyrkkeilijän elämästä.

– Olen allekirjoittanut sopimuksen kymmenenosasisesta dokumenttisarjasta Netflixin kanssa ja aloitamme kuvaamisen ensi viikolla. Tulossa Netflixiin pian, Fury hehkutti.

Fury on yksi nyrkkeilyn historian värikkäimmistä hahmoista ja siksi haluttua tavaraa myös mediamaailmassa. Hän on myös tehnyt paljon hyväntekeväisyystyötä mielenterveysasioiden eteen. Mies niitti menestystä jo amatööriurallaankin ja ammattilaiskehissä hän on voittamaton. 33 ottelusta vain yksi on päättynyt tasapeliin.

Fury on käynyt myös todella syvällä. Hän on kertonut hautoneensa pahimmillaan myös itsemurha-ajatuksia ja kertonut myös kokemuksistaan rasismin ja syrjinnän suhteen. Fury on Irlannin romaneja sukujuuriltaan ja on puheidensa mukaan saanut kärsiä siitä paljon.

Espanjalaismedia Marcan artikkelin mukaan Furyn sarja tulee olemaan kärpänen katossa -tyyppinen dokumenttisarja, jonka julkaisupäivää ei ole vahvistettu, mutta sen alustava ensi-ilta on vuonna 2023.

Tietojen mukaan Netflix alkaa seurata Furya ensi viikolla ja kuvaukset alkavat viimeistään silloin. Samalla kerrottiin, että Fury on kertonut, että jos promoottori Frank Warren tarjoaa hänelle vähintään 500 miljoonaa dollaria, hän palaa ehdottomasti kehään.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit