Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nyrkkeilymestari Tyson Fury lyttää potentiaalisen ykköshaastajansa: “Hän on täysin tuhoutunut henkisesti, fyysisesti ja emotionaalisesti”

Tyson Fury nyrkkeilijä Iso-Britannia
AOP

Nyrkkeilyn WBC-liiton raskaan sarjan mestari Tyson Fury tylyttää potentiaalista ykköshaastajaansa Deontay Wilderia suoraviivaisesti. Uutta haastajaa odottava Fury pitää yhdysvaltalaista menneen talven lumina.

Samaan aikaan, kun WBA-, IBF- ja WBO-liittojen raskaan sarjan mestaruusvyöt ovat jaossa Oleksandr Usykin ja Anthony Joshuan välisessä ottelussa, WBC-liiton raskaan sarjan mestari Tyson Fury odottaa seuraavaa mestaruuden puolustustaan.

Yhdysvaltalaista Deontay Wilderia on pidetty yhtenä potentiaalisena haastajana mestareille, mutta Fury ei usko Wilderin enää nousevan kovimpaan kärkeen. Fury on peitonnut Wilderin kahdesti ja otellut kertaalleen tasapelin häntä vastaan. Wilder ei ole otellut viimeisen Fury-ottelunsa jälkeen lokakuussa 2021 jälkeen.

– Hän on erittäin vaarallinen ottelija ja uskon, että hän tyrmää kenet tahansa, jos hän lyö heitä kasvoihin, Fury kommentoi.

– Ja 12 erässä hän tietysti iskee sinua kasvoihin. Mutta en tiedä, mitä hänen tankissaan on jäljellä. Sinulla ei ole trilogiaa planeetan parhaan ottelijan kanssa siten, että tulet ulos toiselta puolelta ja sinulla on kerrottavaksi upea tarina ja voitat maailmanmestaruuksia.

Furyn mukaan Wilder ei ole enää entisellään.

– Hän on täysin tuhoutunut henkisesti, fyysisesti ja emotionaalisesti, ja sanoisin, että hän on haaksirikko tällä hetkellä. Hänellä on ollut murtunut leuka, murtunut kallo, hänet on tyrmätty kahdesti ja se on hänelle vaikea paluu.

– Kaikki riippuu siitä, mitä hänellä on jäljellä, mutta en haluaisi nähdä hänen jatkavan, koska tiedän, että hän ei tarvitse rahaa.

Furyn mielestä Wilder voisi eläköityä.

– Haluaisin nähdä hänen jäävän eläkkeelle, koska en ole varma, voittaako hän vielä muutaman ottelun, vai meneekö hän sisään ja on täysin piesty ja rikkoo perintönsä.

Fury ylpeilee Wilder-voitoillaan.

– Tällä hetkellä hän on hävinnyt sukupolven parhaalle ottelijalle, mutta siinä ei ole mitään häpeää. Mutta jos hän tulee takaisin ja hänellä aletaan pyyhkiä lattiaa, koska hänet piestään palasiksi, se olisi häpeällistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit