Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Raskaan sarjan nyrkkeilyn huippuottelu vahvistettiin – Jättimäiset panokset

Anthony Joshua Oleksandr Usyk nyrkkeily
AOP

Nyrkkeilyn raskaan sarjan kauan odotettu uusintatitteliottelu mestari Oleksandr Usykin ja haastaja Anthony Joshuan välillä on nyt vahvistettu. Ottelu tapahtuu 20.8.

Englantilaisen Anthony Joshuan mestaruusuusintaottelu ukrainalaista Oleksandr Usykiä vastaan on vahvistettu oteltavaksi Saudi-Arabian Jeddassa 20. elokuuta. Usyk peittosi Joshuan Englannin Lontoossa syyskuussa ja voitti WBA-, IBF- ja WBO-liittojen raskaan sarjan mestaruusvyöt.

Joshua on kaksinkertainen maailmanmestari ja on hävinnyt 26 ottelun ammattilaisurallaan vain kahdesti. Urallaan tappioton, 19 voittoa iskenyt Usyk oli Ukrainassa auttamassa sotaponnisteluissa Venäjää vastaan ​​ja aiemmin kesällä näytti siltä, ​​että uusintaottelu jouduttaisiin siirtämään.

Usykille annettiin kuitenkin maaliskuussa Ukrainan valtionjohdolta erityislupa lähteä asepalvelusikäisyydestään huolimatta maasta aloittaakseen valmistautumisen mestaruuksiensa puolustamiseen.

– Minulla on päämäärä, Jumalan avulla suoritan tehtäväni, Usyk tyytyi kommentoimaan tilannettaan.

Joshua kutsui ottelua puolestaan “treffeikseni historian kanssa”, koska hänellä on mahdollisuus tulla kolminkertaiseksi kaikkien liittojen raskaan sarjan maailmanmestariksi.

– Onnellinen ottelija on vaarallinen ottelija ja olen onnellisin ja motivoitunein, mitä olen ollut, englantilainen riemuitsi.

Joshua antoi myös “erityisen kannustuksen ukrainalaisille faneille, jotka ovat käyneet läpi todella vaikeita aikoja”.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit