Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Juoksulegenda Mo Farah sai huojentavan tiedon Iso-Britannian sisäministeriöltä

Mo Farah pitkien matkojen juoksija Iso-Britannia

Brittiläinen pitkien matkojen juoksija Mo Farah paljasti maanantaina, että hänet on salakuljetettu lapsena Isoon-Britanniaan Djiboutista väärällä henkilöllisyydellä. Samalla heräsi huoli Farahin tulevaisuudesta maassa.

Pitkien matkojen juoksulegenda Mo Farah paljasti maanantaina, että hän on oikealta nimeltään Hussein Abdi Kahin ja hänet on aikanaan salakuljetettu väärällä henkilöllisyydellä maahan Djiboutista. Hänen Ison-Britannian kansalaisuutensa on myös väärällä nimellä.

Brittilehti The Sunissa julkaistun haastattelun jälkeen heräsi huoli, karkotettaisiinko Farah maasta ja riisuttaisiinko häneltä kansalaisuus laittomuuksien vuoksi.

Iso-Britannian sisäministeriö vahvisti kuitenkin tiistaina, että syytä huoleen ei ole. Ministeriön mukaan Farahinkin kohdalla oletetaan, että lapset eivät ole osallisia, kun heidän kansalaisuutensa saadaan petoksella.

Farah oli tiedosta erittäin huojentunut.

– Se helpottaa minua. Tämä on minun maani. Jos minulla ei olisi liikunnanopettajaani Alan Watkinsonia ja ihmisiä, jotka tukivat minua koko lapsuuteni ajan, niin ehkä minulla ei olisi edes rohkeutta tehdä tätä.

– On monia ihmisiä, joille olen elämäni velkaa – erityisesti vaimolleni Tania Nellille, joka on ollut erittäin tukena koko urani ajan ja joka antoi minulle voimaa tulla puhumaan siitä ja sanoi, että tämä on okei tehdä, Farah vuodatti BBC:n haastattelussa.

Farah on edelleen kuitenkin surullinen kohtalontoveriensa puolesta.

– Yksikään lapsi ei halua joutua sellaiseen tilanteeseen. Minulle tehtiin valintani ja niin nuorena. Olen vain kiitollinen jokaisesta mahdollisuudesta, joka minulla on Isossa-Britanniassa syleillä maatani ja olen ylpeä saadessani edustaa maatani samalla tavalla kuin tein.

– Se on kaikki, mitä voin tehdä hallinnassani – minulla ei ollut nuorempana kontrollia siihen, minne menin. Se päätös tehtiin puolestani ja se otettiin minulta pois.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu