Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Golf

Yhdysvaltoja järkyttäneestä yliopiston golf-joukkueen turmasta paljastui uusia tietoja

golf
AOP

Maaliskuussa Yhdysvaltojen yliopistourheilupiireissä järkytyttiin, kun University of the Southwestin golf-joukkue joutui vakavaan liikenneonnettomuuteen. Nyt turmasta on saatu lisätietoa.

Kuten kerroimme maaliskuussa, Yhdysvaltain New Mexicon osavaltiossa sijaitsevan University of the Southwestin golf-joukkuetta kohtasi suuri suru. Yliopiston golf-joukkueesta menehtyivät valmentaja Tyler James sekä pelaajat Mauricio Sanchez, Travis Garcia, Jackson Zinn, Karisa Raines, Laci Stone ja Tiago Sousa, kun heidän tila-autonsa törmäsi vastaantulijan kanssa.

Toisin kuin alunperin kerrottiin, onnettomuuden aiheutti joukkuetta vastaan tullutta autoa ajanut Henrich Siemens, joka menehtyi myös onnettomuudessa, kuten hänen kyydissään istunut 13-vuotias poikansakin. Onnettomuuden traagisuutta lisäsi se, että alunperin alaikäistä poikaa epäiltiin onnettomuusauton kuljettajaksi. Yhteensä kuolonuhreja oli yhdeksän ja loukkaantuneita kaksi.

Yhdysvaltojen National Transportation Safety Boardin tutkijat kertoivat kuitenkin torstaina, että onnettomuuteen osallistunutta autoa oli kuljettanut Siemens. NTSB totesi alustavassa raportissa, että DNA-testien mukaan 38-vuotias Siemens oli ratissa 15. maaliskuuta tapahtuneessa onnettomuudessa

Onnettomuus tapahtui, kun Siemensin kuljettama Dodge 2500 -lava-auto poikkesi kaksikaistaisen tien keskilinjan yli Andrewsin piirikunnassa Texasissa. Lava-auto törmäsi pakettiautoon, jossa oli University of the Southwestin miesten ja naisten golf-joukkueiden jäseniä, jotka olivat palaamassa kotiin turnauksesta. Törmäyksen seurauksena molemmat ajoneuvot syttyivät tuleen ja paloivat.

NTSB totesi, että Siemensin veren toksikologiset testit osoittivat, että hänellä oli metamfetamiinia elimistössään kolarihetkellä. Lisäksi NTSB jakoi myös, että ei ollut todisteita “äkillisestä tai nopeasta renkaan ilmanpaineen häviämisestä tai muista katastrofaalisen vian osoituksista”, kuten he olivat ehdottaneet tapahtuneen maaliskuussa.

Alustavien tietojen mukaan kolari johtui siitä, että lava-auton vasen eturengas rikkoutui.

– Turman tutkinta on edelleen kesken, ja onnettomuustietojen analyysi sekä johtopäätökset ja todennäköisen syyn määrittäminen tulevat myöhemmin, kun tutkinnan loppuraportti on valmis, NTSB:n raportissa kerrotaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf