Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Belgian ottelutähti hurjassa tahdissa! – 7000 pistettä paperia Eugenessa?

Belgian ottelutähti Nafissatou Thiam.
AOP

Yleisurheilun MM-kisoissa sunnuntaina käynnistyi huippumielenkiintoinen naisten seitsenottelu. Avauspäivänä käydään tunnetusti neljä ensimmäistä lajia ja kolmen lajin jälkeen voittajasuosikki on vain vahvistunut. Seitsenottelussa saatetaan nähdä todella hurja voittotulos, sillä Belgian yleisurheilutähti on aloittanut kisat valtavan kovalla tahdilla.

Belgian yleisurheilutähti Nafissatou Thiam on naisten seitsenottelun kärjessä kolmen ensimmäisen lajin jälkeen. Kaksinkertainen olympiavoittaja ja kaksinkertainen MM-mitalisti on kolmen lajin jälkeen yli sadan pisteen johdossa. Thiamilla on koossa 3127 pistettä ja toisena olevalla Hollannin Anouk Vetterillä on koossa 3003 pistettä. Kisassa kolmantena on Puolan junioritähti Adrianna Sulek. Puolalaisella on kasassa 2979 pistettä.

Thiam aloitti ottelun juoksemalla sadan metrin aidat aikaan 13.21. Aidoissa belgialainen oli viidenneksi nopein. Korkeushypyssä Thiam teki ensimmäisen irtioton Vetteriin ja Sulekiin hyppäämällä kovan tuloksen 195. Sulek oli toiseksi paras hyppäämällä tuloksen 189, mutta jäi pisteissä lähes 100 pisteen päähän. Kuulaa Thiam työnsi loistavasti 15,03. Kuulassa Sulek onnistui tekemään ennätyksen 14,13 ja Vetter oli lajin vahvin työntämällä hurjan tuloksen 16,25.

Kärkikolmikon takana kovinta taistelua mitaleista käyvät Belgian Noor Vidts, jolla on kasassa 2933 pistettä ja Yhdysvaltain Anna Hall 2920 pisteellä.

Thiamin ennätykset jäljellä olevista lajeista ovat kovat. 200 metriä on kulkenut vuonna 2019 aikaan 24,37, pituutta Thiam on hypännyt 686 ja keihäs on kantanut lähes 60 metrin. Seitsenottelun päättävä 800 metriä on kulkenut aikaan 2.15,24. Mikäli Thiam pystyy sivuamaan ennätyssarjansa tuloksia neljässä viimeisessä lajissa, niin belgialainen voi nousta kautta aikain listalla toiseksi ohi Ruotsin Carolina Kluftin. Se vaatii kuitenkin hurjaa onnistumista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu