Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Keihäänheiton maailmanmestari Anderson Peters hengenvaarallisessa välikohtauksessa

Anderson Peters keihäänheitto Grenada
AOP

Hallitseva miesten keihäänheiton maailmanmestari, grenadalainen Anderson Peters, hakattiin ja heitettiin yli laidan Harbour Master -huvijahdilta venematkan aikana Grenadassa keskiviikkoiltana.

Grenadilainen keihäänheittäjä Anderson Peters on niittänyt lyhyen ajan sisään kovaa menestystä. Mies voitti MM-kultaa Yhdysvaltain Eugenessa ja hopeaa Commonwealth Gamesissä Englannin Birminghamissa. Mies sai juhlavan vastaanoton kotimaassaan, jossa juhlittiin samaan aikaan Spicemas-karnevaalia.

Peters joutui kuitenkin vakavan hyökkäyksen kohteeksi aiemmin tällä viikolla, kun hän oli liikkeellä huvijahdilla Grenadassa Karibianmerellä. Sosiaalisessa mediassa levitetty video on näyttänyt, kuinka viisi miestä hakkasi Petersin ja heitti lopulta miehen yli laidan.

Grenadan kuninkaalliset poliisivoimat vahvisti lausunnossaan tutkivansa ilmoitettua välikohtausta.

– Tutkimme Petersiin liittyvää tapausta, joka tapahtui Harbour Master -aluksella, lausunnossa kerrottiin.

Poliisin mukaan Peters on parhaillaan lääkärinhoidossa vähäisten vammojen vuoksi. Poliisi kertoi myös, että useita miehistön jäseniä on pidätettynä avustamassa tutkimuksissa.

Trinidadjatobagolaisen Harbour Masterin omistaa Adrian Scoon, Trinidad ja Tobagon entisen kauppaministerin Paula Gopee-Scoonin poika. Hänen Ocean Pelican -veneensä oli mukana poliisitutkinnassa veneessä tapahtuneesta tapahtumasta, kun korona-rajoitukset olivat voimassa Trinidadissa ja Tobagossa tapaninpäivänä 2021.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu