Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Olympiavoittaja Alberto Juantorena vakavassa tilanteessa – Kolme vakavaa tautia yhtä aikaa

Alberto Juantorena puheenjohtaja Kuuban yleisurheiluliitto
AOP

Kuubalainen legendaarinen pikajuoksija Alberto Juantorena on vakavassa tilassa sairaalassa. Maan yleisurheiluliiton puheenjohtaja on kärsinyt jo pitkään terveysongelmista.

Usea kuubalainen medialähde kertoi maanantaina, että entinen huippupikajuoksija Alberto Juantorena on sairaalassa ja kärsii tällä hetkellä denguekuumeesta. Lisäksi hänellä on myös bakteeriperäinen keuhkokuume ja aiemmin sairastetun koronan jälkioireita.

Juantorenaa hoidetaan Kuuban Havannassa sijaitsevassa Pedro Kourín trooppisen lääketieteen instituutissa. Viimeisimmässä tiedotteessa kerrottiin, että Juantorena on edelleen kriittisesti vakaassa tilassa ja on osoittanut positiivista vastetta “annettuun hoitoon, jolloin hengitysvajaus paranee, sydänlihaksen toiminta paranee ja verenvuoto väheni”.

71-vuotias mies kärsii kuitenkin tehtyjen tutkimusten mukaan denguekuumeen serotyyppi 3:sta. Tällä hetkellä Juantorena on koneellisessa ventilaatiossa ja vasoaktiivisten lääkkeiden tukemana, jotka ovat parantaneet hänen arvojaan.

Kuuban viranomaiset ovat joutuneet myöntämään, etteivät he pysty vähentämään Aedes aegypti -hyttysten aiheuttamia denguekuume-tartuntoja ja uusista tapauksista saatuja raportteja. Tauti on jo aiheuttanut maassa useita kuolemia.

– Hän pysyy kriittisesti vakaana, ja hänellä on positiivinen vaste vakiintuneeseen hoitoon, hengitysvajaus paranee, sydänlihaksen toiminta paranee ja verenvuoto väheni.

– Tehdyissä tutkimuksissa denguekuumeen serotyyppi kolme on vahvistettu, instituutin tiedotteessa todettiin.

Nyt vain täytyy odottaa tilanteen paranemista.

– Bakteerikeuhkokuume ja longcovid-oireyhtymän vaikutukset säilyvät, ja niiden ratkaisemiseen panostetaan.

– Tällä hetkellä hän on koneellisessa ventilaatiossa ja tuetaan vasoaktiivisilla lääkkeillä, parantaen arvoja molemmissa tapauksissa. Hoidon takaa monialainen tiimi useista eri laitoksista.

Juantorena on kaksinkertainen olympiavoittaja 400 ja 800 metrillä. Mies keräsi muutenkin menestystä kansainvälisillä kentillä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu