Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nyrkkeilyn raskaan sarjan mestaruusottelussa tuomarifarssi: “En tiedä millä planeetalla he olivat”

Anthony Joshua Oleksandr Usyk
AOP

Ukrainalainen Oleksandr Usyk nappasi vakuuttavan voiton nyrkkeilyn raskaan sarjan MM-titteliottelussa englantilaisesta Anthony Joshuasta. Nyt yksi ottelun tuomareista on kohun keskellä pisteytystoimintansa vuoksi.

Oleksandr Usyk säilytti nyrkkeilyn WBA-, WBO- ja IBF-liittojen raskaan sarjan mestaruusvyönsä peittoamalla Anthony Joshuan tuomarien hajaäänipäätöksellä. Asiantuntijoiden mielestä Usykin olisi kuitenkin pitänyt voittaa yksimielisellä päätöksellä ja tuomari Glenn Feldman onkin saanut osakseen rajua kritiikkiä toiminnastaan.

Nyrkkeilypromoottori Frank Warren läksytti Feldmania olan takaa ottelun jälkeen ja ei piilotellut mielipidettään.

– Ajattelin, että tuomarin, joka antoi Joshualle viisi pistettä seitsemännessä erässä, ei pitäisi antaa tuomita otteluita uudestaan. Sellainen on häpeällistä, enkä ymmärrä, kuinka jotkut tiedotusvälineet saivat hänet voittamaan, pari kaveria luuli hänen voittaneen ottelun, en tiedä millä planeetalla he olivat, Warren meuhkasi.

Warren kertoi olevansa raivoissaan kiistanalaisista tuomioista.

– Olin todella pettynyt, koska joka kerta, kun nyt näyttää siltä, ​​että otteluissa saamme näitä kiistanalaisia ​​päätöksiä, eikä niiden pitäisi olla kiistanalaisia. Ei ole mitään seurausta, räjähdän tästä, jollain on huono päivä tuomita ottelua. Jos olet jalkapallotuomari ja teet tällaista, sinut alennetaan ja menet alas.

– Se on sama asia, mitä tapahtuu kuitenkin yhteyksien tai minkä tahansa johdosta, he saavat toisen suuren ottelun. Minusta se ei ole oikein ja heidät pitäisi saattaa vastuuseen.

Muun muassa iD Boxing -media vaati Feldmanilta selityksiä ottelun jälkeen. Tuomari ei ollut juttutuulella.

– Juuri niin kuin minä tein. En voi selittää. Sinun pitäisi puhua esimieheni kanssa, Feldman totesi kysyttäessä, miten mies käsittelisi tuloskorttia jälkikäteen ajateltuna.

Myös Feldmanin esimies puuttui keskusteluun ja yritti puolustaa tuomaria.

– Näin sen erittäin tiukkana otteluna, ja sinun on ymmärrettävä, että nyrkkeily pisteytetään erä erältä, ja ne olivat äärimmäisen tiukkoja ja se riippuu näkökulmastasi.

– Mielestäni se oli tiukka ottelu ja he pisteyttivät sen sellaisena kuin he sen näkivät. Minusta Anthonysta oli viisasta tulla ulos ja yrittää saada Usyk karkeaksi. Mielestäni siellä oli hyvä harjoittelu ja hyvä strategia, ja Usykilläsaattoi olla hieman enemmän energiaa kolmessa viimeisessä erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit