Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Nyrkkeilyn raskaan sarjan MM-titteliottelun jälkipyykki puhututtaa: “Hän tiesi, että se oli väärin”

Anthony Joshua Oleksandr Usyk
AOP

Anthony Joshuan ja Oleksandr Usykin välinen raskaan sarjan maailmanmestaruusottelu sai kurjan jälkimaun, kun Joshua kiukutteli tappionsa jälkeen ja käyttäytyi epäasiallisesti.

Nyrkkeilijä Anthony Joshuan valmentaja Robert Garcia on nostanut tikun nokkaan Joshuan osoittaman epäkunnioituksen Oleksandr Usykiä kohtaan MM-titteliottelun jälkeen. Joshua heitti pelissä olleet MM-tittelivyöt maahan ottelunjälkeisseremoniassa.

Joshua lähti otteluun kovin odotuksin, mutta joutui pettymään toistamiseen 11 kuukauden sisällä, kun ukrainalaismestari nappasi voiton hajaäänituomiolla.

Joshua nolasi itsensä pahemman kerran ottelun jälkeen, kun hän meinasi ajautua tappeluun Usykin tiimin jäsenen kanssa. Tämän jälkeen mies heitti mestaruusvyöt maahan ja painui pukukoppiin. Hetkeä myöhemmin mies tuli antamaan kirosanojen sävyttämät kommentit.

Garcian mukaan Joshua yritti hyvittää aiempia tekojaan.

– Kun se tapahtui, en ollut hänen lähellään. En tarkalleen tiedä, miten se tapahtui. Kun hän tarttui vöihin, uskoin, että hän halusi tervehtiä Usykiä ja toimittaa vyöt itse, tunnustaen Usykin mestariksi tai jotain sellaista. Mutta sitten näin, että hän meni nurkkaan ja heitti ne lattialle. Näin hieman kunnioituksen puutetta.

– Kun hän palasi kehään, hän pyysi anteeksi. Tiesimme ja hän tiesi, että se oli väärin. Minusta se oli epätoivoa, ikään kuin hän ei olisi halunnut hyväksyä, että hän hävisi ottelun. Mutta kun puhuimme pukuhuoneessa, ymmärsimme hänen turhautumisensa.

Joshua purskahti kyyneliin ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, kun hän keskusteli toimistaan ​​ja väitti olevansa vihainen vain itselleen, ei kenellekään muulle tappelun jälkeen.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit