Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Suomelle takaiskuja Suomi-Ruotsi-yleisurheilumaaotteluun – Miten käy voittohaaveiden?

Topi Raitanen estejuoksu
AOP

Suomen Urheiluliitto tiedotti tiistaina kahdesta poisjäännistä yleisurheilun Suomi-Ruotsi-maaottelussa. Estejuoksija Topi Raitasen poisjäänti iskee erityisen kovaa Suomen menestyshaaveisiin.

Estejuoksija Topi Raitanen ei voi kilpailla Ruotsi-ottelussa viikonvaihteessa. Koronan sairastanut Raitanen konsultoi lääkäriä, jolta taudin oirekuva ja toipumisen eteneminen huomioiden ei herunut kilpailulupaa.

– Lääkärin näkemys oli, että kilpaileminen ei nyt ole mahdollista, Raitanen harmitteli.

Raitasen tilalla miesten 1 500 metrillä juoksee Lempäälän Kisa Yleisurheilun Aleksi Kivelä, joka voitti viikonvaihteessa Vaasassa 22-vuotiaiden 800 ja 1 500 metrin mestaruudet. 3 000 metrin estejuoksussa Raitasen korvaa Joensuun Katajan Mikko Hirvonen.

Juoksija vaihtuu Suomen joukkueessa myös naisten 1 500 metrillä. IK Falkenin Nathalie Blomqvist on sairastanut koronan, mutta ei ole vielä toipunut kilpailukuntoon ja joutuu jäämään Ruotsi-ottelusta sivuun. Blomqvistin tilalla 1 500 metriä juoksee Lahden Ahkeran Emilia Jousimaa.

Muutoksia on nuortenkin maaottelun joukkueessa. Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Luukas Kontro jää sairastumisen takia kilpailusta pois. Kontron tilalla 1 500 metriä juoksee Imatran Urheilijoiden Joonatan Venäläinen ja 3 000 metriä Mikkelin Kilpa-Veikkojen Eetu Valtola.

Tiedotteen mukaan Ruotsi-ottelun yhteydessä kilpaillaan myös Suomen ja Ruotsin välinen kilpakävelymaaottelu, jossa miesten, naisten ja nuorten pisteet lasketaan yhteen.

Suomen nuoret maaottelussa ovat Karhulan Katajaisten Aliisa Kiiski, Lempäälän Kisa Yleisurheilun Veera Rantala sekä Kuortaneen Kunnon Oskari Matila ja Esbo IF:n Pekka Peltola.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu