Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Oleksandr Usyk valmis kohtaamaan Joshuan vielä kolmannen kerran

Anthony Joshua Oleksandr Usyk
AOP

Oleksandr Usyk kertoo olevansa kiinnostunut mahdollisesta trilogiaottelusta Anthony Joshuan kanssa, vaikka myös odotettu kamppailu Tyson Furyn kanssa on edelleen suunnitteilla.

Ukrainalaisottelija Oleksandr Usyk säilytti Anthony Joshualta voittamansa WBF-, WBA- ja IBO-tittelit kukistettuaan tämän toisen kerran peräkkäin. Usyk paljasti olevansa kiinnostunut trilogiasta brittiläisen kanssa, jonka hän uskoo voivan vielä kehittyä ottelijana.

Usyk kertoi toimittajille, että trilogia Joshuan kanssa voisi vielä toteutua, ja puhui kilpailijansa surullisen kuuluisasta kiukuttelusta kongin soiminsen jälkeen.

– En kanna kaunaa häntä kohtaan. Hän oli järkyttynyt. Minäkin olisin järkyttynyt, jos olisin hävinnyt kahdesti.

– Joshualla on potentiaalia kehittyä nyrkkeilijänä. Hänen on päästävä joistain ihmistä eroon, koska hänen ympärillään riittää hännystelijöitä. Hän on kuitenkin hyvä ottelija.

32-vuotiaan Joshuan tulevaisuus oli ollut paljon spekulaatioiden kohteena jo ennen hänen toista kohtaamistaan Usykin kanssa, ja monet väittivät, että toinen peräkkäinen tappio voisi merkitä entisen olympiavoittajan uran päättymistä.

Jos miesten välille kaavailtu kolmas ottelu toteutuu, on selvää, että Joshualla on vielä paljon työtä tehtävänä, jos hän aikoo uhata ukrainalaisen valta-asemaa.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit