Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Tähtivapaaottelija Conor McGregor doping-skandaalin keskellä – Paluun edessä monta mutkaa

Conor McGregor vapaaottelu Irlanti
AOP

Irlantilainen vapaaottelulegenda Conor McGregor on keskellä doping-kohua. Miestä ei ole doping-testattu kertaakaan vuoden 2022 aikana ja se on herättänyt närää lajipiireissä.

Kanadalainen The Sports Network -media kertoi taannoisessa jutussaan, että irlantilainen vapaaottelija Conor McGregor on yksi ainoista vapaaottelupromootio UFC:n listalla olevista urheilijoista, joka ei ole antanut ainoatakaan doping-testiä vuoden 2022 aikana syyskuuhun mennessä. Asia oltiin varmistettu USA:n antidoping-viraston USADA:n tiedoista.

USADA kieltäytyi kommentoimasta yksittäisten urheilijoiden asioita, mutta painotti lausunnossaan, että säännöt ovat samat kaikille.

– Kun UFC-urheilijat ovat ilmoittautuneet testausohjelmaan, heidät testataan – jopa silloin, kun he eivät kilpaile – elleivät he ilmoita UFC:lle vetäytymisestään, heidän sopimustaan ​​irtisanota tai heitä muutoin poisteta ohjelmasta.

Jos urheilija poistuu ohjelmasta, takaisinpaluu vaatii myös oman prosessinsa.

– Jos urheilija palaa UFC:hen, hänen on pysyttävä USADA:n testipoolissa kuusi kuukautta ennen kuin hän saa kilpailla. Maailman antidoping-toimiston WADA:n sääntöjen tapaan UFC voi myöntää poikkeuksen kuuden kuukauden kirjallisen irtisanomisajan sääntöön poikkeuksellisissa olosuhteissa tai jos säännön tiukka soveltaminen olisi ilmeisen epäreilua urheilijaa kohtaan.

– Molemmissa tapauksissa täytyy kuitenkin toimia UFC:n sääntöjen mukaisesti. Lisäksi urheilijan on annettava vähintään kaksi negatiivista näytettä ennen kilpailuun paluuta. Emme kommentoi minkään tietyn urheilijan testipoolin tilaa.

McGregor on tällä hetkellä sivussa, koska hän mursi jalkansa edellisessä ottelussaan Dustin Poirieria vastaan ​​heinäkuussa 2021. Hänen odotetaan palaavan kehiin vasta vuonna 2023.

McGregor oli yksi testatuimmista urheilijoista vuonna 2021, sillä vuoden aikana otettiin 11 näytettä, vaikka häntä ei testattu viimeisellä neljänneksellä johtuen hänen loukkaantumisestaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit