Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

E-urheilu

Call of Duty: Modern Warfare 2 -peli ikävän kohun keskellä: “Peli ei millään tavalla kuvasta ydinarvojamme”

Conservatorium Hotel hotelli Amsterdam Hollanti
AOP

Call of Duty: Modern Warfare 2 -räiskintäpeli on joutunut keskelle ikävää kohua, kun sen Breenbergh Hotel -kartanosan inspiraationa toiminut hotelli on nostanut äläkän osallisuudestaan peliin.

Räiskintäpeli Call of Duty: Modern Warfare 2:ssa esiintyvä Breenbergh Hotel -niminen hotelli on uskomattoman tarkka kopio tosielämän Conservatorium Hotel -hotellista, joka sijaitsee Hollannin Amsterdamissa.

Nyt Conservatorium Hotelin edustaja, manageri Roy Tomassen, on antanut lausunnon julkisuuteen, jossa hän arvostelee hotellinsa esiintymistä Call of Duty: Modern Warfare 2:ssa. Mies kertoo, että hotelli ei ole tyytyväinen “ei-toivottuun osuuteensa” Activision Publishing Inc:n julkaisemassa pelissä.

Mediatietojen mukaan johtaja sanoi, että yritys harkitsee parhaillaan, kuinka käsitellä tilannetta. Pelissä hotelli on esitetty uskomattoman yksityiskohtaisesti sekä Tradecraft-tasolla ja Breenbergh Hotel -moninpelikartalla.

– Olemme panneet merkille, että Conservatorium Hotel on ei-toivottu uuden Call of Dutyn näyttämö. Yleisemmin emme tue pelejä, jotka näyttävät rohkaisevan väkivallan käyttöön. Peli ei millään tavalla kuvasta ydinarvojamme ja pahoittelemme ilmeistä ja ei-toivottua osallistumistamme, Tomassen tylytti.

Lisäksi Tomassenin mukaan hotelli harkitsee edelleen, mihin toimenpiteisiin se ryhtyy seuraavaksi, mutta ei kertonut suunnitelmistaan, onko kyseessä oikeustoimi, jotain muuta vai ei mitään.

Breenbergh Hotel on osa paljon suurempaa Amsterdamin-tasoa, joka esittelee useita katuja ja paikkoja todellisesta kaupungista. Hotelli on kuitenkin selvästi samannimisen moninpelikartan ainoa keskipiste.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta E-urheilu