Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Tyson Furylta painavaa tekstiä supertähden suuntaan: “Tälläistä kutsutaan pelkuruudeksi”

Tyson Fury nyrkkeilijä Iso-Britannia
AOP

Tyson Fury väittää, ettei Anthony Joshualla ole koskaan ollut aikomustakaan otella häntä vastaan sen jälkeen, kun neuvottelut parin välisestä kohtaamisesta kariutuivat viime kuussa.

Tyson Fury haastoi Anthony Joshuan syyskuun lopulla, vaikka olympiavoittaja oli hävinnyt uusintaottelun Oleksandr Usykille vain viikkoja aiemmin.

Joshuan tiimi ilmoitti aluksi hyväksyneensä Furyn ehdot, mikä herätti toiveita ottelun toteutumisesta, mutta keskustelut kariutuivat sen jälkeen nopeasti. Tämä johti siihen, että Fury solmi ottelun Derek Chisoraa vastaan, kun taas Joshua on paljastanut, että hän palaa kehään vasta ensi vuoden puolella.

Puhuessaan siitä, mikä Joshua-ottelua koskevissa neuvotteluissa meni pieleen, Fury syyttää kilpakumppaniaan jänistämisestä.

– En vain usko, että hän koskaan halusi ottelua, koska jos hän olisi halunnut, ottelisin nyt Joshuaa enkä Chisoraa vastaan, Fury toteaa.

– Jos nyrkkeilijä haluaa otella, hän tekee sen tiimilleen selväksi. Nyt he väittävät, että peruuntuminen johtui kaupallisista oikeuksista, sponsoreista ja muusta sellaisesta.

– Jos yksi sponsoreistani sanoo, etten voi otella Chisoraa vastaan, mitä minä sanon? Et ole enää sponsorini, piste! Miten sponsori voi sanella, ketä vastaan ottelet?

– Tosiasia on, että alalla tälläistä kutsutaan pelkuruudeksi. Jos hänellä olisi ollut rohkeutta, hän olisi otellut Gypsy Kingiä vastaan.

Lähde: Daily Mail

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit