Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Deontay Wilder uskoo, että Anthony Joshua voittaisi Furyn superottelun toteutuessa

Anthony Joshua nyrkkeilijä Englanti
AOP

Anthony Joshuan ura on ollut hienoisessa laskusuunnassa viime vuosina. Kärsittyään uransa avaustappion Andy Ruiz Jr:lle, mies vielä ponnahti takaisin, mutta nyt tilillä on kaksi selkeää häviötä Oleksandr Usykille. Joshuan ja Tyson Furyn välinen ottelu peruuntui hiljattain. Deontay Wilder uskoo, että Joshualla olisi täydet mahdollisuudet maanmiestään vastaan.

Nyrkkeilymaailman vuosikausia odottama Anthony Joshuan ja Tyson Furyn välinen taisto ei toteudu ainakaan lähitulevaisuudessa. Joshua ei aio otella enää tämän vuoden puolella ja Fury puolestaan kohtaa seuraavaksi Derek Chisoran.

Furyn urallaan kolme kertaa kohdannut Deontay Wilder uskoo, että Joshualla olisi hyvät mahdollisuudet peitota voittamaton Fury, jos ottelu jonain päivänä näkisi päivänvalon.

– En usko, että siitä tulisi mitään suurta lyöntikilpailua, jossa tapahtuisi tyrmäys. Luultavasti he pitäisivät etäisyyttä toisiinsa.

– Olen sitä mieltä, että Joshualla olisi täydet mahdollisuudet voittaa Fury. Tiedän, että tämä kuulostaa monen mielestä hullulta, mutta niin minä uskon.

– Jos hän astuisi kehään ja ottelisi niin kuin hän parhaimmillaan osaa, en näe mitään syytä miksei hän voittaisi.

Lähde: talkSPORT

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit