Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Anthony Joshualta vihjailevaa puhetta: “Suurin tavoitteeni on poistua kehistä…”

Anthony Joshua nyrkkeilijä Englanti
AOP

Anthony Joshua,33, uskoo olevansa uransa ehtoopuolella. Englantilainen kertoo, että hänen suurimmat tavoitteensa ovat muuttaneet muotoaan matkan varrella.

Anthony Joshua on ehtinyt tienata uransa aikana huiman omaisuuden. Eri arvioiden mukaan hänen tämänhetkinen omaisuutensa pyörii noin 80 miljoonan dollarin tienoilla. Suurin osa miehen varoista on kertynyt luonnollisesti valtavien ottelupalkkioiden myötä, mutta myös mainossopimukset ja sponsoridiilit ovat tehneet osansa.

Tämän lisäksi mies omistaa myös menestyksekkään manageriyhtiön nimeltä 258, jonka alaisuudessa ottelee muun muassa Joshua Buatsi, Frazer Clarke, Campbell Hatton ja Ben Whittaker. Vaikka menestystä on tullut niin köysien sisällä kuin myös bisnesmaailmassa, Joshua myöntää, että suurimmat tavoitteet ovat muuttuneet matkan varrella.

– Täytän ensi vuonna 34, joten olen vanha mies jo. Muistan kuinka olin vielä hetki sitten 21-vuotias. Aika lentää siivillä, joten sitä on yritettävä ottaa kaikki irti. Suurimmat saavutukseni ovat vielä edessäpäin.

– Ennen sitä ajatteli, että kaikki mitä voin saavuttaa tulee tapahtumaan kehässä. Olen tehnyt valtavan määrän töitä ja uhrauksia päästäkseni tähän pisteeseen, mutta nyrkkeily ei ole elämän ainoa asia. Suurin tavoitteeni on poistua kehistä terveenä ja mahdollisuus viettää aikaa perheeni kanssa.

Lähde: GiveMeSport

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit