Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Georges St. Pierre avautuu kohuottelun tuomaripäätöksestä: “On parempi unohtaa, mitä muut ihmiset ajattelevat”

UFC
AOP

Brittiottelija Paddy Pimblett voitti Jared Gordonin monen mielestä hieman kyseenalaisen tuomaripäätöksen jälkeen UFC-282:ssa. Lajilegenda Georges St. Pierre antaa neuvon Pimbletille kaiken kohun keskellä.

Paddy Pimblettin ja Jared Gordonin välinen ottelu herättää edelleen parranpärinää. Pimblett voitti ottelun tuomaripäätöksellä, vaikka Gordon saikin perille useita kovia iskuja ja näytti vieneen nimiinsä pari ensimmäistä erää.

Pimblett oli kuitenkin aktiivisempi viimeisellä viisiminuuttisella, joka näytti vaikuttaneen tuomarien näkemykseen suuresti.

Entinen UFC-suuruus ja lajilegenda, Georges St.Pierre, antaa nyt oman neuvonsa Pimblettille, joka on joutunut kuuntelemaan kovaa arvostelua kamppailun jälkeen.

– Voittaminen tässä lajissa on subjektiivinen käsite. Vapaaottelua ei voi verrata muihin lajeihin, jossa voittajan julkistaminen on helpompaa. Siitä syystä välillä syntyy keskustelua ja erilaisia mielipiteitä.

– Esimerkiksi jokin kommentaattorin tai asiantuntijan kertoma yksityiskohta saattaa vaikuttaa neutraalin katsojan mielipiteeseen merkittävällä tavalla. On luonnollista nähdä myös kannattamansa ottelijan olevan parempi tasaväkisessä ottelussa.

– Epäselvien tuomaripäätösten jälkeen parasta mitä voi tehdä on kääntää katseensa kohti tulevaa. On parempi yrittää unohtaa, mitä muut ihmiset ajattelevat. Pimblettin kannattaa kohdistaa energiansa oikeisiin asioihin.

Lähde: GiveMeSport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit