Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Brooklyn Nets teki seurahistoriaa – myllytti hallitsevan mestarin

Kyrie Irving takamies Brooklyn Nets
AOP

Varhain torstaiaamuna Suomen aikaa pelatussa Brooklyn Netsin ja Golden State Warriorsin välisessä ottelussa ei ollut epäselvyyttä voittajasta. Nets myllytti hallitsevan mestarin selvästi lukemin 143 – 113.

Ensimmäisen puolikkaan jälkeen näytti tosin siltä, että loppulukemat voisivat olla vieläkin rumemmat. Brooklyn nimittäin iski ensimmäisellä puolikkaalla mielettömät 91 pistettä, joka on sen seurahistorian ennätys yhdelle puolikkaalle.

Brooklyn on tällä hetkellä NBA:n parhaalla prosentilla heittävä joukkue ja se näkyi parketilla myös torstaina. Netsin tähtipelaaja Kevin Durant oli joukkueensa paras pistemies 23:lla pisteellä ja iski näistä 21 ensimmäisellä puolikkaalla.

Toisella puoliskolla Warriors pääsi peliin hieman mukaan, mutta Netsin ensimmäisellä puoliskolla kerryttämä johto oli liikaa.

Warriorsin poissaolojen ja Netsin saavuttamaton johtoaseman myötä Golden Staten valmentaja, Steve Kerr, antoi erityisesti joukkueen nuoremmalle ja kokemattomammalle kaartille arvokasta peliaikaa. Nuori James Wiseman oli joukkueensa paras pistemies ja iski oman uransa piste-ennätyksen, 30 pistettä. Myös Patrick Baldwin Jr. sai peliaikaa ja iski vakuuttavat 17 pistettä.

Warriors päätti otteluun vaikean kuuden ottelun vieraskiertueensa, jolla se onnistui voittamaan ainoastaan yhden ottelun. Kotikentällä tällä kaudella vahvana näyttäytynyt Warriors ei ole pystynyt tuomaan samaa energiaa vieraskentille. Warriorsin jo vaikeaa tilannetta on hankaloittanut entisestään loukkaantumiset sekä poissaolot.

Olkapäävaivasta kärsivä Stephen Curry oli ottelusta sivussa, niin kuin myös joukkueen avausviisikkoon yleensä kuuluvat Klay Thompson ja Andrew Wiggins. Myös Donte DiVincenzo sekä JaMychal Green olivat sivussa.

Hallitseva mestari Warriors on valahtanut huonon vieraskiertueen myötä läntisessä konferenssissa sijalle 11. Erityisesti läntisessä konferenssissa tilanne on kuitenkin kutkuttavan tasainen ja muutaman ottelun hyvä putki voi sekoittaa pakkaa paljon.

Nets puolestaan on nyt seitsemän ottelun voittoputkessa ja se on noussut itäisessä konferenssissa jo neljännelle sijalle.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo